To je to što me zanima!

'Branitelju bez identiteta’ su blokirali račun u banci

NOVI PROBLEMI: Nakon što su 24sata pomogla branitelju Zoranu Sekiću iz Novog Travnika, netko je na njegovo ime digao kredit od 250.000 kuna
Vidi originalni članak

Zoran Sekić došao je prije dvije godine iz BiH u Zagreb kako bi dignuo kredit. Međutim, izgubio je dokumente. Ostao je zatočen u Zagrebu jer bez dokumenata nije mogao do novca, a ni natrag kući u Gornje Pećine kraj Novog Travnika. Osam mjeseci obitelj nije znala što je s njim. Živio je u napuštenu automobilu od veljače do studenog 2008.  Za život se snalazio kako je znao i umio. Tad ga je pronašla ekipa 24sata. Nakon teksta objavljenog u našim novinama dobio je privremeni smještaj u hostelu u Remetincu, a zatim su ga i nadležne službe primile, pa je dobio nove dokumente. Presretan se vratio kući i obitelji koja ga željno čekala. Međutim, sad se ponovno našao u problemima. Prošli mjesec otišao je podignuti braniteljsku mirovinu, ali nije uspio jer su mu u banci rekli da je njegov račun blokiran.
- Rekli su mi kako je neka zadruga na moje ime podigla kredit od 250.000 kuna, koji ne vraćaju. Zbog toga ću morati ponovno u Zagreb i tražiti da mi odblokiraju račun jer s tim nemam ništa - kaže ogorčeni Zoran, koji će sljedeći tjedan doći potražiti pravdu.
- Ne znam zašto, stalno me prati nevolje. Nadam se da će mi odblokirati mirovinu jer nemam drugih primanja, zaključio je Zoran.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • DELIRIUM TREMENS 28.02.2010.

    Dok on jadan sada dođe do svoje mirovine proči će vremena. Sirotinja uvijek nahebe!

  • Stagliii 28.02.2010.

    ma ovo je prevara tj brijem da je lik doso ovdje digao taj kredit i zakocko ili tko zna sta, mozda na poznate nam manekenke kod antunovica a sad ocekuje neku humanitarnu akciju za spas svog dupeta, pa eto pokazite se 24-sata

  • audrey 28.02.2010.

    Tu nešto SMRDI !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare