To je to što me zanima!

Branko Borković: Sramota je države da ratnici žive u bijedi

Uz Dedakovića Jastreba, ima još branitelja koji ne mogu dobiti pravo na pomoć. Vlast to mora riješiti, koja god bila, rekao je za HTV Branko Borković Mladi Jastreb
Vidi originalni članak

Stanje Mile Dedakovića Jastreba u Dnevniku 3 HTV-a komentirao je Branko Borković Mladi Jastreb. Kazao je kako slučaj Dedakovića nije jedini i nije 'od jučer'.

- To je problem koji traje već 20 godina. Ima i drugih branitelja koji ne mogu dobiti pravo na pomoć. Vlast to mora riješiti, koja god bila - rekao je naglasivši kako to nije problem građana i braniteljskih udruga  već je problem države.

- Država Hrvatska mora brinuti za svoje ljude. Sramota je da ratnici žive u bijedi - kazao je Borković. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • user_133199 14.12.2012.

    je ste mu vidjeli namjestaja ta fotelja vredi ko ona kazna sta ju je dobijo od policije za n esrecu iz 2006.treba mu pomoci a glete njegovoga stana a pogledajte od nekog jadnog hrvatskog branitelja sa sela bez tolikog znacajnog imenakao Jastreb.pomozite ali dajte svima istinskima a ne samo nekolicini

  • nekadbilo 13.12.2012.

    ratnici žive u bjedi- zato šljam i lopovi žive u izobilju tako zvani veliki hrvati...s desnom na srcu a ljevom u đep...

  • ludom 13.12.2012.

    Pa zar i Kosor nije izjavila da je domovinski rat prošlost. Nitko nije protiv dobre budućnosti, međutim, branitelji se nikako ne smiju zaboravljati. A što se tiče lažnjaka sa mirovinama, pa baš među njima koji sada uživaju plodove pobjede i upravljaju ovom zemljom, ima najviše onih kojima nije cilj pronalaziti lažne branitelje. Kako će sami sebi uskraćivati povlastice? A sa druge strane, postoje pravi branitelji koji su zaslužni za samostalnu Hrvatsku, koji nemaju ama baš nikakvih posebnih olakšica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare