To je to što me zanima!

Branko Hrvatin: Prvi dan nije stigla niti jedna kandidatura

Danas je prvi dan novog izbornog ciklusa. Neradni je dan, još nije prispjela nijedna kandidatura, ali već sutra je to moguće, rekao je predsjednik DIP-a
Vidi originalni članak

Danas je prvi dan novog izbornog ciklusa. Neradni je dan, još nije prispjela nijedna kandidatura, ali već sutra je to moguće, rekao je u nedjelju za HRT predsjednik DIP-a Branko Hrvatin.

Stranke i koalicije, podsjetimo, svoje izborne liste moraju predati DIP-u do 13 kolovoza. DIP 'prijeti' strankama ako ne zadovolje kvotu žena na listama od 40 posto, da će ih prijaviti DORH-u. Pomno će pratiti i donacije. Tvrtke mogu maksimalno donirati 200.000 kuna, a privatne osobe do 30.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jozabroz 01.08.2016.

    e druze hrvatin,, nemas sta pametno reci pa onda moze i ova bezvezna izjava,,))))a jel cete ti i zoka i ovaj put "brojat glasove" u apisu uz osiguranje ljudi iz soe? no eto cak i uz vase brojanje niste uspjeli u svom naumu,, sad vam je situacija jos gora,,vasu partiju i udbu vise bas ne podrzavaju pa sam zabrinut(hahahaha) kako cete ovaj put do glasova i kakvu ce sad izjavu il opravdanje za gubitak izbora smislit vas dragi zoko,,)))

  • barbossa 01.08.2016.

    Hrvatin, ne trabunjaj o stvarima koje nitko ne zanimaju. Bolje bi ti bilo da se pripremiš za brojanje glasova da ti se ne omakne u korist tvojih udbaša i komunjara k'o prošli put'.

  • Kor - Jan - Dar 01.08.2016.

    Eh glazba!!! Glazba liječi,, neki kažu da i pesimizam,,, a kažu da su optimisti u Hrvatskoj izumrli, zapravo izumrli su svi osim onih na državnim jaslama, iliti državnoj službi (rad za državu, državne institucije i agencije,,,,).. Glazba je i korisna. Pitajte ex-prezidentea Ivu ak ne vjerujete. Pa evo onda jedna prigodna. Dubioza Kolektiv:: ♪♫♪♫♪♫♪♫svaki dan borba, znam, ti se ne predaj, ne daj da budeš u toru *bee*♪♫belaj, ne laj, istini u oči gledaj,♪♫♪♫♪♫♪♫Dok narod živi na kruhu i vodi, ti šutis i trpiš kao da ti godi, i dok prodaju ti fore o demokraciji i slobodi, sve se to na keš svodi!♪♫♪♫♪♫♪♫Dišeš na škrge, žalosne ti vrbe, nema brige dok moroni o tebi se skrbe,♪♫lobanje nam tvrde, predugo več trpe, statue i kipovi, niko da se mrdne.♪♫♪♫♪♫♪♫Oni dolaze po svoje i ne pitaju, dok umorne oči tvoje samo lutaju. Oni dolaze po svoje, sve svojim smatraju,♫♪Dok ti patiš oni samo sebe gledaju!♪♫♪♫♪♫novi izbori, opet nove la*i, što su rekli jučer, to danas ne važi,♫♪što udarci su niži sve su vam draži,♫♪♪♫♪motike i kruha, to je sve što narod traži.♪♫♪♫♪♫Cijenjeni birači, pamuka berači, mazohisti što bitno vam je ko najviše tlači, dok vas šiba bičem, vi govorite jače,♪♪♫ponovo birate da povečaju harače♫♪♪♫♪♫Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju,♪♪ Na funkciju ti dovest čes i sina, tvoja familija fina, za sabor kadra ima,,♪♪nepotizam i korupcija su svima i otac i majka,♫♪♪♫♪bez njih ko bez zraka, amandman na amandman, niz je beskrajan, sva ta birokracija - sjajna zanimacija♫♪

Komentiraj...
Vidi sve komentare