To je to što me zanima!

Brazilka doselila u Rijeku: Vi imate dobre škole, zdravstvo...

Za Brazilku Marciju preseljenje u Rijeku svejedno je bilo kao povratak poznatom, udobnom paru starih cipela. Prvi susret s Europom bilo je desetljeće u Švicarskoj
Vidi originalni članak

Rijeka je s oko 130.000 stanovnika treći najveći grad u nas, a Salvador Bahia, zbog uličnih zabava i karnevala poznat i kao grad sreće, sa svoja je četiri milijuna stanovnika treći po veličini u Brazilu. 

Osim zajedničkog rednog broja tri, reklo bi se, malo što može biti isto u ta dva grada. Za Brazilku Marciju, udanu Božić, preseljenje u Rijeku svejedno je bilo kao povratak poznatom, udobnom paru starih cipela. Prvi susret s Europom bilo je, naime, desetljeće provedeno u Švicarskoj.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Baketin 05.06.2015.

    Ajme ćerce moja, ne da bog da te išta zaboli. Bižat češ glavon bez obzira.

  • tinatija 05.06.2015.

    Hrvatska je predivna drzava, od skolstva, zdravstva do prirodnih ljepota i prekrasne obale i mora. ALI u njoj mozes ocekivati lijep i dostojanstven zivot samo ako imas debeli bankovni racun. I ako isti doneses izvana, tu mozes zaradit jedino ako postanes politicar ili kriminalac (nije neka razlika) jbg.

  • 05.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare