To je to što me zanima!

Britanac (31) je kod prijelaza Rupa htio pregaziti policajca

Policajac je izbjegao udarac bacivši se na tlo pored jurećeg vozila. Vozač je samo nakratko uspio pobjeći jer su ga uskoro uhitili pri pokušaju prelaska granice
Vidi originalni članak

Provodeći redovne mjere nadzora državne granice u subotu u 19.30 sati u blizini graničnog prijelaza Rupa policajci su utvrđivali identitet vozača sumnjivog auta parkiranog uz cestu. Za upravljačem je bio Britanac (31) koji je naglo pokrenuo vozilo te povećavajući brzinu krenuo prema jednom od policajaca. Policajac je izbjegao udarac bacivši se na tlo pored jurećeg vozila. Vozač je samo nakratko uspio pobjeći jer su ga uskoro uhitili pri pokušaju prelaska granice. 

Uhvaćenog mladića policija dovodi u vezu s još dvojicom državljana Velike Britanije koji su te večeri pokušali kombi vozilom preko granice prevesti više stranaca. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sva trojica su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku, dok je 31-godišnji vozač kazneno prijavljen još i zbog počinjenja prisile prema službenoj osobi. Jedan od osumnjičenika prijavljen je i prekršajno zbog posjedovanja manje količine kokaina. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LeandroZG 05.11.2019.

    Mogu se kladiti da "britanac" nije bijeli protestant

  • Crobbit123 04.11.2019.

    Pokušaj ubojstva službene osobe. Lepoglava i bez milosti za takve ko on

Komentiraj...
Vidi sve komentare