To je to što me zanima!

Britanca nestalog 2010. našli su na psihijatriji u Španjolskoj

Matthew Green iz britanskog Sittingbournea 2010. otišao je posjetiti svog prijatelja u London. Ubrzo mu se izgubio svaki trag i to na punih šest godina...
Vidi originalni članak

Sin im je nestao prije šest godina, a sada je napokon pronađen u Španjolskoj. Za Pauline i Jima Greena to je dobra i loša vijest. Dobra jer im je sin živ, a loša je da ga još uvijek nisu uspjeli vidjeti. Prvo su Španjolci danima odbijali reći gdje se nalazi, a onda su roditelji e-mail s obavijesti da im se sin nalazi u psihijatrijskoj bolnici. 

Liječnik iz bolnice kontaktirao je Pauline i Jima i pozvao ih da dođu vidjeti sina. 

Matthew Green (32), krovopokrivač iz britanskog Sittingbournea 2010. otišao je posjetiti svog prijatelja u London. Ubrzo mu se izgubio svaki trag i to na punih šest godina. Nakon što su ga pronašli, Španjolci su odbijali objaviti bilo kakve informacije o njemu pozivajući se na Zakon o zaštiti podataka, piše Daily Mail

- Govorili su nam da je u Španjolskoj, ali gdje u Španjolskoj? Nisu nam željeli reći gdje je i to nas je jako frustriralo. Da sam znala u kojem je gradu, već bih sjela na avion. Sve što želim je vidjeti ga - rekla je Matthewova majka Pauline koja kaže da je sinu napisala pismo i poslala ga konzulatu u Madrid, a oni joj nisu htjeli otkriti niti je li ga on pročitao.

Obitelj i dalje ne zna što se to točno dogodilo prije šest godina i zašto je Matthew nestao ostavivši iza sebe putovnicu, rodni list, vozačku dozvolu, bankovnu karticu, 1700 funti gotovine i mobitel. 

- Toliko je neodgovorenih pitanja, a mi smo očajni i želimo doznati odgovore - kaže majka. 

Britanski ITV doznao je kako je Matthew bio ovisnik o drogi i alkoholu prije nego je nestao, a sada, u španjolskoj bolnici odbija bilo kakvu pomoć i lijekove. Liječnici se nadaju da će ga roditelji uvjeriti da se počne liječiti.

- Čula sam da odbija liječenje, ali nadamo se da nas želi natrag u svom životu. Mislim da moramo otići tamo i nadati se da ćemo učiniti sve što je u našoj moći - rekla je majka. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Big_Daddy 👊😎 19.05.2016.

    Otišao frendu u London a završio 1260.47 km U Španjolskoj??? Kako zašto i još k tome završio u ludari a ovi nisu niš nikom htjeli reči???? Ovo je teško kršenje ljudskih prava.

  • IvanKrajc 19.05.2016.

    6 godina.

  • 19.05.2016.

    uskoro ce pronaci 4.000.000 hrvata u spanjolskoj, ako crni lignjoslav ne odstupi, kolektivno cemo poludjeti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare