To je to što me zanima!

Britance pogodila megaoluja: Na snimci bujica odnosi hotel

Zimska oluja Ciara nastavila je harati zapadnom Europom. U ponedjeljak je 140 tisuća ostalo bez električne struje, a obilna kiša i jak vjetar uzrokuju zastoje u svom prometu
Vidi originalni članak

Oluja Ciara hara zapadnom Europom. Najgore je u Velikoj Britaniji. Snažni vjetrovi i obilne kiše prekinuli su ili poremetili željeznički, zračni i pomorski promet, a  čak 140 tisuća domova ostavili bez struje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnoge ceste zatvorene su zbog stabala i drugog otpada kojeg su jaki vjetrovi donijeli i zakrčili prometnice pa građani ne mogu doći na posao. 

U hotelu The Bridge House u Hawicku u Škotskoj u naletu vode u nedjelju dio hotela se urušio i završio u bujici koja je tijekom dana nastavila rasti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Zračni promet je već nekoliko dana u kaosu zbog čega su mnogi avioni morali prisilno slijetati ili kružiti iznad aerodroma da bi uhvatili mirniji trenutak za slijetanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 27.03.2020.

    Srce mi je bilo slomljeno, nikad ne vjerujem da ću se vratiti bivšem dok dr. Trust ne vrati mog bivšeg u roku od 24 sata snažnom ljubavnom čarolijom. Pouzdan je za pozitivne rezultate kontaktirajte čarobnjaka za ljubavnu čaroliju na e-mail: >>>> placeofsolution@yahoo.com <<<< ili WhatsApp na + 1 443 281 3404

  • najiram 10 10.02.2020.

    božja kaštiga za se zlo kaj su naprajli po svetu...

  • castrum 10.02.2020.

    A lijepo smo im rekli nemlojte ići iz EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare