To je to što me zanima!

Britanci panično navalili na sve zalihe klasičnih žarulja

Zbog nove odluke, po kojoj će zemlju osvjetljivati halogene i štedljive žarulje, Britanci su panično navalili na kupnju starih zaliha klasičnih žarulja
Vidi originalni članak

Milijuni Britanaca panično kupuju preostale zalihe tradicionalnih žarulja koje su još ostale u trgovinama. Nakon 120 godina građani će se morati oprostiti od 100-wattnih sijalica jer su britanske vlasti donijele odluku da će zemlju nadalje osvjetljivati isključivo fluorescentne i halogene žarulje koje troše oko 75 posto manje energije. Loretta Spottiswood (62) kupila je 50 starih žarulja od kojih se ne može nikako oprostiti.
- Moj susjed koristi štedljive žarulje i svjetlo je užasno. Treba im vječnost da se upale. Zimi je baš depresivno - rekla je Loretta. Tradicionalne žarulje u Europskoj uniji bit će potpuno zabranjene 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gatsby 08.01.2009.

    Pažljivo i detaljno pogledajte ovaj site! http://www.savethebulb.com

  • Gatsby 07.01.2009.

    Ha, ha, ablaz168@htnet-dsl, nemoj se ljutiti prijatelju ali ti u svemu vidiš teoriju zavjere. Čemu tolika paranoja? Tehnologija je toliko napredovala da zainteresiranima uopće nije potrebno da instaliraju bilo kakve uređaje tipa štedljive žarulje, osim ako si jedan od rijetkih koji ne koristi mobitel :)

  • user_28544 07.01.2009.

    Velika Britanija se drukčije zove \"big brother\" na svakom kantunu su kamere. Te nove žarulje imat će uređaji za prisluškivanje. Sad gledajte ovo: prije pet godina poznati teoretičar zavjera, bivši engleski sportski komentator Icke je reka da će u englesku doć žarulje Šta sve \"znaju\" Pod paravanom kupujte štedne žarulje, ekologija i ostale stvari.....! I kao šta vidimo došlo to vrijeme!!! Ovaj svjet je uronjen u laž, što čovjek dublje vjeruje u laž, u toliko mu je teže prihvatit istinu, ovo su riječi Nikole Tesle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare