To je to što me zanima!

Britanci priznali: Naredili smo pilotu da puca na NLO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki pilot svjedoči kako mu je prije 50 godina naređeno da puca na NLO iznad engleskoga grada Norwicha. Naciljao ga je, ali mu je umaknuo
Vidi originalni članak

Nadređeni iz britanskoga kraljevskog zrakoplovstva naredili su mi da naciljam i ispalim sve 24 rakete na NLO iznad Norwicha prije 50 godina, rekao je američki pilot Milton Torres. Njegovo svjedočenje otkrilo se kada je s tajnih dokumenata britanskog ministarstva obrane skinuta oznaka tajnosti. Milton, koji je bio smješten u NATO bazi u Engleskoj, je poslušao zapovijed i naciljao NLO, koji je bio velik kao nosač aviona. Sekundu prije nego što će ispaliti salvu, NLO je odjurio brzinom većom od 16.000 km/h. Miltonu je bilo zabranjeno da govori o tome sve do otkrivanja tajnih dosjea.
U javnost su prvi put izašli tajni dokumenti britanskog ministarstva obrane koji potvrđuju kako se zrakoplov AZ 284 iznad londonskog Heathrowa umalo sudario s neidentificiranim letećim objektom. 21. travnja 1991. godine oko 20 sati posada aviona koji je letio iz talijanskog Milana u London zamijetila je kako im se približava letjelica u obliku rakete i bez svjetala. Letjelicu je registrirao i radar, a prvi ju je ugledao pilot aviona Achille Zaghetti, koji je potom na to upozorio i kopilota. Kako je kasnije kazao istražiteljima, objekt svijetlosmeđe boje bio je udaljen oko 300 metara od zrakoplova te im je u jednom trenutku presjekao put. Pilot ga je imao priliku promatrati nekoliko sekundi. Isti je objekt uočilo još nekoliko ljudi i nitko od njih nije znao kazati kakva bi to letjelica mogla biti.
- U nedostatku dokaza koji bi mogli pomoći u identifikaciji objekta, dužnost nam je tretirati ga kao neidentificirani leteći objekt - stoji u dokumentu ministarstva obrane kojim se zaključuje istraga o tom slučaju, javlja Daily Mail. Slično se u Britaniji ponovilo i 17. lipnja 1991. kada je četvero putnika Boeinga 737 koji je uzlijetao s Gatwicka prema Hamburgu ugledalo neidentificirani objekt nalik na projekti bez krila. Mjesec dana poslije posada Britannia Airwyasa 737 iznad Gatwicka je ugledala nepoznati objekt s kojim su se također umalo sudarili.

DADILJA SNIMILA NLO IZNAD DUDLEYA
U nedjelju iznad Dudleya jedna posjetiteljica tamošnjeg dvorca snimila je nepoznati leteći objekt, i to za svjetla dana. Fotografiju su britanski mediji označili kao jednu od dosada najboljih dokaza postojanja NLO-a na prostoru Britanije. Dadilja (57) snimku je prepustila istražiteljima koji će provjeriti autentičnost te pokušati odgonetnuti je li letjelica sa snimke izvanzemaljskog podrijetla.

NLO U KINI?
NLO-i su se pojavljivali gotovo u svim zemljama svijeta. U golemoj Kini viđali su ih mnogo puta. Ipak, najbolje fotografije snimili su 23. studenog 2006. Nepoznati leteći objekt kružio je neko vrijeme iznad multimilijunskog grada Nanjinga. Stanari zgrada pohitali su po fotoaparate, a jednom od njih je uspjela impresivna fotografija, na kojoj se čak vide i svjetla NLO-a. Objekt je onda ubrzao i nestao za tren.

MALI ZELENI POSJETILI SRBIJU I SLOVENIJU?
Seljani iz Ribara u Srbiji uvjereni su da su posjetili izvanzemaljci ili neka neobična sila. Čuli su “strašnu buku”. Izvanzemaljci su onda počeli i rušiti. S kuća su poskidali crepove. Na pojedinim njivama su kukuruz sravnili sa zemljom. Seljani u šoku mole Boga da se to nikada ne ponovi. Stanovnici Nove Gorice u Sloveniji bili su svjedoci posjeta nepoznatoga letećeg objekta. Začuli su stravičan zvuk, a zatim vidjeli letjelicu. Nestalo je električne energije i prestali su raditi mobiteli. Izvanzemaljci su navodno preletjeli i Ajdovščinu, Ozeljane i Šempase. Iz slovenske kontrole leta rekli su da nisu zabilježili NLO.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • Hrc_dinamo 20.10.2008.

    ubij ubij ubij marsovca marsovca marsovca!! daj nam NLO da se igramo igramo igramo!!

  • Pichlyk 20.10.2008.

    ljudskoj gluposti nema kraja...

  • olovka 20.10.2008.

    Imali su gomilu sreće što ovi nisu odgovorili na pucnje. Kako netko uopće i pomišlja da bi im nešto mogao s našim primitivnim oružjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare