To je to što me zanima!

Britanci u požaru kod Splita: 'Ovo je najgore ikad, bježimo...'

Mladi Britanci došli su na Ultru, a bili su smješteni u apartmanu u Podstrani. Požar se s obližnjeg brda spustio na samo 200 metara od njihovog smještaja...
Vidi originalni članak

Skupina mladih Britanaca koja je došla na splitsku Ultru našla se usred vatrene stihije kada je požar došao na manje od 200 metara od njihovog apartmana u Podstrani. 

Dim i vatru na obližnjem brdu uočili su čim su se vratili s festivala, ali smatrali su da su dovoljno daleko od požarišta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otišli smo u krevet misleći da će do jutra sve biti u redu. No, moj prijatelj Elliot nije mogao spavati. U jednom trenutku vidio je kako se požar približava, došao je na 200 metara od nas, rekao je Tom King (26).

Dodaje kako su se ubrzo spakirali i napustili apartman. U snimci koju je objavio The Sun čuje se kako mladi Britanci govore:

- Ovdje smo sad, stojimo tik do najvećeg požara koji sam vidio u životu. Moramo pobjeći. 

Britanci kažu kako im je vlasnik kuće osigurao zamjensku sobu u hotelu. Napominju da su bili u strahu, ali sada je sve u redu. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • stbbb 19.07.2017.

    Indeks,24 exspres sta od njih ocekivat?

  • Antares777 19.07.2017.

    Da su dali ruke i pomogli u gašenju imali bi sigurno besplatno ostatak ljetovanja, a idućih godina upo cijene ljetovanje, naš narod može biti svakakav ali ne zaboravlja i poštuje pomoć u nevolji i odužit će se .....većina u svakom slučaju, a uvijek ima cicija i lopina ko i svugdje

  • conte 19.07.2017.

    kažeš, otrijeznili se u sekundi..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare