To je to što me zanima!

Britanka glumila da je muško da se može seksati s curicama

Staines se s tinejdžericama seksala gumenim penisom na kojeg je stavljala kondom. Grudi je vezala vrpcom, a pred svojim se žrtvama nikad nije skidala, te im nije dozvolila da je diraju
Vidi originalni članak

Jennifer Staines (23) glumila je da je muško kako bi zavarala svoje žrtve s kojima je bila u 'vezi'. Tri djevojčice bile su u dobi od 13 i 17 godina te nisu ni posumnjale da, Jason Spiller, kako se Jennifer predstavljala, nije muško. Toliko je vješto glumila da se jedna od curica uplašila da je trudna.

Staines se s tinejdžericama seksala gumenim penisom na kojeg je stavljala kondom. Grudi je vezala vrpcom, a pred svojim se žrtvama nikad nije skidala, te im nije dozvolila da je diraju, samo je ona njih dodirivala kako bi bila sigurna da je neće 'provaliti'. 

Zbog seksualnog napada Jennifer je osuđena na 39 mjeseci zatvora. Sudac ni pri izricanju presude nije bio siguran je li njezin motiv bio želja za seksom ili za ljubavi. Njezina obrana tvrdi da pati od poremećaja rodnog identiteta.

Naime, sve tri žrtve opisale su svoju vezu s Jennifer, to jest Jasonom, kao normalnu, javlja NY Daily News

Jennifer se, tada 13-godišnjakinji, javila na društvenim mrežama. Zbližile su se i postale 'cura i dečko'. Djevojčica joj je bila i u posjetu tjedan dana. 

Jedna od 17-godišnjakinja ispričala je kako je Jennifer tijekom seksa uvijek na sebi imala kratku majicu i bokserice. 

Jennifer je priznala krivnju za seksualni napad i posjedovanje neprimjerenih fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • pero4_1 25.03.2016.

    jokić će to ubaciri u kurikulum

  • pero4_1 25.03.2016.

    bolesni novinari takozvani

  • lollalollita 25.03.2016.

    znam i ja jednu takvu!prodavala sebe za slatkog decka,zvala je sebe muskim imenom,a kada je curice prokuzile-šooookkk,a neke i ostale i dalje u vezi!!e a sada je u sretnoj vezi sa djevojkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare