To je to što me zanima!

Britanka koju je udario grom na plaži i dalje kritično: Ima srčane probleme, zadobila i opekline

Britanka je zadobila djelomične opekline prsnog koša, no na intezivnoj je zbog drugih zdravstvenih komplikacija, a navodno se radi o srčanim problemima i teškoćama sa živčanim sustavom.
Vidi originalni članak

Britanka koju je u subotu na plaži Kašjuni u Splitu pogodio grom i dalje se nalazi na intenzivnoj njezi u splitskoj bolnici te je životno ugrožena, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija.

Kako navode, zadobila je djelomične opekline prsnog koša, no na intezivnoj je zbog drugih zdravstvenih komplikacija, a navodno se radi o srčanim problemima i teškoćama sa živčanim sustavom.

TEŠKO JE OZLIJEĐENA Detalji drame u Splitu: Grom je pogodio Britanku na plaži, brzo je dotrčao medicinski tehničar...

Iz PU splitsko dalmatinske su nam u subotu rekli kako su obavili očevid nakon prirodne nesreće te utvrdili da je ženu grom udario na kopnu, ne u moru.

Ženu u 40-godinama grom je udario na plaži gdje je bila s kćeri. Brzo su priskočili medicinski tehničari koji su bili u blizini zbog utrke triatlonaca 'Marjanski đir' te je reanimirali u blizini spomenika 'Spomen i želja'. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • TomislavRaspasovic 24.08.2022.

    Žao mi je ove gospođe, ali vrlo je simptomatično kako se o njezinoj nesreći piše danima, a o Bagi se ništa ne zna. Je li problem reći od ćega je stari peško riknuo😅😁😃

  • Navoj 21.08.2022.

    Prva vijest je bila da ju je grom udario dok je plivala, poslije na plaži,sad ispod drveta. Možda ona i nije došla iz Engleske,a ovo je bio samo ružan san.

  • Orfej 21.08.2022.

    Ne kažu da li je u komi ili pri svijesti? I kažu oštećenje živcanog sustava. je li to misle na mozak koji je središte živčanog sustava

Komentiraj...
Vidi sve komentare