To je to što me zanima!

Britanka mislila da ima čir pa u bolnici rodila dječaka

Lisa je trpila bolove zbog čega je otišla u bolnicu. Rekli su joj da nema čir, ali da je devet mjeseci trudna. Godinu prije rekli su joj da je neplodna
Vidi originalni članak

Britanku Lisu Witchalls (27) za krevet su prikovali strašni bolovi u trbuhu. Zamolila je svoga dečka da ju hitno odveze u bolnicu. Bila je uvjerena da ima čir na želucu. No došavši u bolnicu pretrage su pokazale nešto sasvim drugačije. Lisa je bila devet mjeseci trudna. Šokirala ju je vijest obzirom da su joj prošle godine rekli da nikada neće moći imati djece. Četiri sata nakon pregleda Lisa je carskim rezom rodila zdravog dječaka, kojeg je nazvala Reese.
- Ići u bolnicu misleći da imaš čir, a onda nakon nekoliko sati dobiti dijete je ludost. Bila sam u šoku kada su mi liječnici rekli da sam trudna i da hitno moram na carski - priča Lisa. Nije preispitivala liječničku dijagnozu kada su joj rekli da ne može imati djece jer ima samo jedan jajnik. U devet mjeseci otkako je bila trudna Lisa je tri puta provjeravala na testu za trudnoću hoće li biti majka. Svaki test bio je negativan.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_39492 17.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Sanja_C 17.07.2010.

    40 godina ipak... :D

  • TINA X 17.07.2010.

    ajme @izbrisan nemoj tako,pa to je beba mala!Ali jesu ružni to je istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare