To je to što me zanima!

Britanka otkriva: Vidjela sam gorući avion Malaysia Airlinesa

Britanka Katherine Tee sa suprugom je jedrila preko Indijskog oceana u ožujku kada je vidjela ono za što vjeruje da je nestali Boeing 777 Malaysia Airlinesa
Vidi originalni članak

Britanka Katherine Tee tvrdi da je vidjela gorući zrakoplov u plamenu na dan kada je nestao let MH370 nestao, prenosi News.com.au.

Katherine Tee sa suprugom  je jedrila preko Indijskog oceana u ožujku, a tijekom tog puta vidjela je ono za što vjeruje da je nestali Boeing 777 Malaysia Airlinesa. Zrakoplov koji je svijetlio na noćnom nebu zapeo joj je za oko jer nikad nije vidjela zrakoplov s narančastim svjetlima.

- Palo mi je na pamet da je riječ o meteoritu, ali sam mislila da je vjerojatnije da sam poludjela - ispričala je Tee.

Dodala je da su iznad gorućeg zrakoplova bila još dva zrakoplova koja su išla u drugom smjeru te su imala normalna navigacijska svjetla.

- Sjećam se da sam pomislila da će, ako sam stvarno vidjela gorući zrakoplov, posade drugih zrakoplova to prijaviti - prepričala je.

Bilo je u noći sa 7. na 8. svibnja, a par je 10. svibnja stigao u Phuket u Tajlandu. Tee nije odmah prijavila svoje zapažanje jer je, kako je rekla, imala bračnih problema te je pomislila da je poludjela, a i vjerovala je da će zrakoplov biti pronađen.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mariocalabrese 04.06.2014.

    Ovo moze biti jedino rjesenje o nestalom zrakoplovu? Ameri imaju preko pet stotina vojnih baza izvan SAD-ea znaci da imaju baze i u indijskom oceanu.ne bi me uopce zacudilo da oni nr stoje iza toga jer svi mi znamo da su oni velike dobrice?

  • Renavoid 04.06.2014.

    pa netko je očigledno skinuo taj avion i sve zataškao .... možda su ga skinula baš ta 2 aviona .... mislim, pojma nemam što se dogodilo tamo, ali me nitko ne može uvjeriti da u 21. stoljeću ne možemo pronaći olupinu ako nije bilo zataškavanja

  • razdrkavač 04.06.2014.

    nekad je bolje šutiti nego svašta pričati

Komentiraj...
Vidi sve komentare