To je to što me zanima!

Majka petero djece umrla od raka, prijateljica ih posvojila

Samohrana majka Julie Jones (46) ima tri sina te radi puno radno vrijeme. Usvojila je tri dječaka i dvije djevojčice - djecu svoje najbolje prijateljice koja je preminula
Vidi originalni članak

Najgori dan u mom životu bio je kad mi je umrla najbolja prijateljica, kazala je Britanka Julie Jones (46). Nije imala vremena tugovati. Samohrana majka troje djece posvojila je tri dječaka i dvije djevojčice, djecu svoje najbolje prijateljice. Caroline Atkins (45) je dijagnosticiran tumor mozga u travnju 2009. godine. Njezin suprug David (44) umro je od krvarenja u mozgu u siječnju 2010. godine.

Ne smatram da sam učinila nešto posebno. Caroline bi napravila isto za mene,  Julie o prijateljici

Nekoliko mjeseci kasnije, u lipnju, preminula je Caroline. Prije smrti zamolila je prijateljicu da brine o njezinoj djeci. Julie je održala riječ i u svoj dom primila petero djece. Sad je mama vlastitoj djeci Christianu (14), Peteru (18) i Adamu (20) te još i Michaelu (12), Keiranu (11), Jamesu (10), Emmi (8) i Chantelle (6). Uz to radi puno radno vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • AutismSpeaks 15.01.2012.

    Bravo, svaka cast! Sto ti je sustav, jedna od rijetkih stvari u Americi sto mi se svidja. Kod nas u HR bi takva djeca zavrsila u domu bez obzira sto bi se netko htio brinuti o njima jer nas zakon ne priznaje ostavljanje djece na skrb nekome oporucno. Zelim im puno srece u zivotu :)

  • RobertMiskovic 15.01.2012.

    Ovakva djela nam pokazuju da pravi prjatelji još uvijek postoje.

  • zoky77 15.01.2012.

    malo je takvih ljudi,gospodji svaka cast i puno srece u buducem zivotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare