To je to što me zanima!

Britanki natekla glava od koktela s tajnim sastojkom

Tinejdžerica je provela 2 dana u bolnici na Kreti, nakon čega se vratila kući u Veliku Britaniju. Njezina majka tvrdi joj otekline još nisu nestale
Vidi originalni članak

Mlada Britanka Corinne Coyle (19) prošli je tjedan otišla na ljetovanje na Kretu. S prijateljicom Nicolom Galbraith (21) se zabavljala u jednom baru gdje su naručile "egzotični koktel" po cijeni od 70 kuna.
- Popila je otprilike trećinu koktela kada joj je prijateljica rekla: 'Jesi li vidjela svoju glavu?'. Corinne je odgovorila: 'Znam, imam glavobolju'. Tada su zajedno otišle do toaleta i vidjele da su joj čelo i glava potpuno natekli. Panično su odjurile u bolnicu - prepričala je majka Fiona Roth (43). Tinejdžerica je provela dva dana u bolnici, nakon čega se vratila kući u Veliku Britaniju. Njezina majka tvrdi joj otekline još nisu nestale. Liječnici kažu da su otekline uzrokovane kemijskom reakcijom, a slični slučaj vidjeli su prije nekoliko tjedana. Koktel je bio mješavina Baileysa, čilija, tequile, apsinta, votke, jabukovače, gina i "tajnog sastojka". Rezultati pretraga još se čekaju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nogometas05 05.09.2008.

    Falilo je jos samo rezređivača..isuste koja kombinacija cuge-pa to bi ubilo i terminatora da popije par komada...

  • kajmare 05.09.2008.

    Ovo bi vridilo Simonici podvalit.24 sata bi od toga napravili državni praznik.

  • gucica 05.09.2008.

    Riba je gadna prije i poslje,možda je trebala naručiti neki za proljepšavanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare