To je to što me zanima!

Britanski easyJet Hrvatsku je proglasio destinacijom godine

Samo u ovoj godini imaju 49 aktivnih linija putem kojih spajaju destinacije poput Dubrovnika, Splita, Pule i Zadra s brojnim ključnim europskim gradovima kao što su London, Berlin, Milano...
Vidi originalni članak

Britanska aviokompanija easyJet proglasila je našu zemlju destinacijom godine što su dodatno potvrdili tiskanjem srpanjskog izdanja inflight magazina kojeg su po prvi put u povijesti posvetili samo jednoj zemlji – Hrvatskoj. 

Riječ je o publikaciji namijenjenoj korisnicima njihovih usluga, a pridonijet će dodatnoj promociji hrvatskih destinacija jer magazin na mjesečnoj bazi u rukama ima više od 6 milijuna putnika.

easyJet je Hrvatsku odabrao kao destinaciju u kojoj bilježi porast prometa i interesa, čime se naša zemlja prometnula u jednu od ključnih destinacija ovog avioprijevoznika koji tijekom ljetnih mjeseci u hrvatske destinacije preveze više od milijun putnika. 

Samo u ovoj godini imaju 49 aktivnih linija putem kojih spajaju destinacije poput Dubrovnika, Splita, Pule i Zadra s brojnim ključnim europskim gradovima kao što su London, Berlin, Milano, Pariz, Basel, Bristol i dr.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dnero666 27.07.2018.

    Kako Zagreb pusi zbog bu**la koji su zaposleni na aerodomu F.Tudman.

  • ha eto 26.07.2018.

    A budala!

  • marci2812 25.07.2018.

    Koga briga za sezonske letove i jeftine cijene u 2018, odnosno u jednom smjeru 19 eura a povratak 10 ili 200 i to samo u sezoni, Mi u Zagrebu imamo bezbroj letova za Srednji istok, odnosno Ai Srbiju i Croatiaairlines, i sada nek se dalmatinci pojedu od jada, a tek Albanci, iz Tirane Eay Jet o cijeloj Evropi, Zagreb je ipak, kao sto je neki dan reko naturalizirani gradoncelnik Bndic, jedna evropska metropola, zaboravio je pri tom rec, jedna od najzaostalijih, najprljavijih, i nama ne trebaju jeftine avio kompanije, naravno - humor, Bravo za gradove na Jadranu, ljude koji su uvidjeli sto to znaci, No, kko su Zagrebacki aerodrom kupili arapski investitori, uveli su jeftine letove do Dohe npr, ugurali svoju Air srbiju, kojoj su iszo tako vlasnici i s enormnim nametima i taksama, izabcili sve low cost kompanije iz zagreba, samota,

Komentiraj...
Vidi sve komentare