To je to što me zanima!

Britanski premijer oduševljen: Čeka dijete, najavio i vjenčanje

Britanski premijer Boris Johnson i njegova 24 godine mlađa djevojka Carrie Symonds očekuju prvo zajedničko dijete. Zaručili su se i najavili vjenčanje. Johnsonu će to biti treći brak i peto dijete...
Vidi originalni članak

Boris Johnson (55)  iščekuje prinovu sa svojom djevojkom Carrie Symonds(31), bivšom spin doktoricom torijevaca. 

 - Premijer i gospođa Symonds sa zadovoljstvom objavljuju svoje zaruke i najavljuju da bi početkom ljeta trebali postati roditelji. Oboje su presretni! - rekao je njegov službeni glasnogovornik.

Britanski premijer je u vezi Symonds od 2018. godine. Oni su prvi nevjenčani par koji živi u Downing Streetu, a tamo su se preselili iz južnog Londona gdje su prije stanovali.

Boris i Carrie najavili su i vjenčanje, a on ć biti prvi premijer koji se ženio dok je vodio zemlju u čak 250 godina.

Boris Johnson je već dva puta bio oženjen. Prvi put se vjenčao sa Allegra Mostyn-Owen. U braku su proveli šest godina. Razveli su se 1993. godine. Iste godine vjenčao se odvjetnicom Marinom Wheeler.

Dobili su četvero djece, dva sina i dvije kćeri - Laru, Mila, Cassie i Theodorea.

Par je bio u braku 25 godina, a 2012. su sa djecom bili na ljetovanju u Hrvatskoj, u dolini Neretve.   

Razveli su se 2018. godine.  Rekli su tada da se razvode sporazumno i u prijateljskim okolnostima te da će zajedno brinuti o njihovo četvero djece. Marina je, pišu britanski mediji, godinama prelazila preko suprugovih izvanbračnih afera. A nije ih bilo malo. Ipak, 2018. je shvatila da je kraj, te su se civilizirano razveli.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Soliterba 02.03.2020.

    To po novom.. postaneš premijer napumpas i onda zeniš .ono čisto da se zna redoslijed

  • mdcro24 01.03.2020.

    A tko bi legao s ovim, stvarno imaju dobar zeludac

  • vidum 01.03.2020.

    Mogu li znati što ja mogu napisati, ako ne smijem napisati da me dotična dama podsjeća na Biljanu Borzan? Ako ni jedan od mojih komentara ne krši ni jedno od pravila komentiranja, kartoni bi doista bili neprimjereni. Ali nigdje ne piše da se ne smiju brisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare