To je to što me zanima!

Brkić: Još ću sam sebe uhititi ako bi time zadovoljio drugove

Na tvrdnje da je i njegov diplomski rad među 26 krivotvorenih na Visokoj policijskoj školi glavni tajnik HDZ-a se samo nasmijao: 'Puno toga o sebi saznam iz medija'
Vidi originalni članak

Nakon što je glavni ravnatelj policije Vlado Dominić udaljio iz službe dvojicu nastavnika Visoke policijske škole, jer su bili mentori pri izradi i obrani 26 diplomskih i specijalističkih radova, koji su bili plagijati, pojavila se i informacija kako je među onima koji su prepisali svoj diplomski rad navodno i Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, ali i bivši zamjenik ravnatelja policije.

Na pitanje je li točno da je prepisao diplomski Brkić se navodno samo nasmijao.

- A što da vam kažem, u zadnje vrijeme puno toga saznam o sebi iz medija, ponekad se čudim koji život sam ja to dosad živio. Ako ću zadovoljiti drugove, onda ću sam sebe uhapsiti - rekao je Brkić za Večernji list.

Odvjetnik Branko Šerić Večernjem je rekao kako postoji mogućnost kaznenog progona osumnjičenih nastavnika, ali i onih koji su plagirali svoje radove i to zbog krivotvorenja isprava. No, tu je riječ o procjeni ima li za tu 'rubnu aktivnost' elemenata za prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ZOKIS 23.11.2012.

    A šta i očekivati od jednog priučenog diplomca koji je i danas plagijator...u svemu kopira Karamarka :-) Hdz ima novu parolu...U HDZ-u (uz časne iznimke) smo svi lopuže, pa šta?

  • transmiter 22.11.2012.

    A ko je nama kriv kaj nemamo novcih moramo učiti.

  • transmiter 22.11.2012.

    Baš su jadni ti drugovi,a njih ima na sve strane.Kad su partizani pisali školsku spremu pitali su:Kaj si radil prije rata:Odgovor:Čuval ovce,a kaj još.Pa sviral sam frulu.Onda piši srednja muzička.No sad su se malo obahatili pa se piše muzička akademija ili npr.Saobračaj i :SVE OSTALO:

Komentiraj...
Vidi sve komentare