To je to što me zanima!

Brkić: Svako mjesto je jednako važno i čast mi je biti na listi

Za mene su promišljanja o politikama koje će sutra pridonijeti kvalitetnijem životu građana u našoj zemlji puno važnija od "traženja sigurnosti" na listama, poručio je Milijan Brkić
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić objavio je na svojoj Facebook stranici kako je predložio da on u izbornu utrku uđe s 14. mjesta u II. izbornoj jedinici, jer je svako mjesto na listi jednako važno i čast je biti na listi za Hrvatski sabor.

Za mene su promišljanja o politikama koje će sutra pridonijeti kvalitetnijem životu građana u našoj zemlji puno važnija od "traženja sigurnosti" na listama, poručio je Brkić i dodao kako je "naša obveza da mladim naraštajima u politici, a nažalost i nekim političarima, pokažemo jasno svojim primjerom kako treba promišljati, djelovati i raditi za svoju zemlju.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • hrza 13.08.2016.

    MALO MORGEN.

  • antekralj_1 12.08.2016.

    Bravo Brkiću, LJUDINO! Čim sam vidio da je ime najpopularnijeg Hrvatskog ministra,Dr.Zlatka-LEGENDE-Hasanbegovića,na izbornoj listi, odmah mi je srce na mjestu! Ne samo da će Hdz u suradnji s Domoljubnom koalicijom dobiti izbore, nego će jugočetnici iz zločinačkog Sdp-a doživjeti KATASTROFU! Veseli me i večerašnja debata gosp.Plenkovića sa bubuljičavim PAPKOM. Treba uzeti olovku i brojati laži DRAGOG VOĐE, jer crvena banda nema nikakav program, niti su ga ikada imali. Izdrži narode HRVATSKI još samo mjesec dana, pa ćemo opet imati našu dragu i jedinu nam: SLOBODNU DRŽAVU HRVATSKU! Uz Branitelje i uz Krista-protiv jugo-komunista!

  • zokii 12.08.2016.

    Neka se istaknuti sdp-ovci stave na zadnja mjesta na listama pa da vide kako ce proci!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare