To je to što me zanima!

Brklja ne radi tri mjeseca, sreća je da nitko nije stradao...

Iz Hrvatskih željeznica kažu kako prijelaz nije u funkciji zbog neispravnog uređaja koji će zamijeniti najkasnije idući tjedan. Uređaj za signalizaciju zbog tehničke nepravilnosti isključen je 19. srpnja
Vidi originalni članak

Automobil ispred nas je stajao ispred prijelaza. Nije nam bilo jasno zašto. Zamalo smo ga zaobišli, ali smo u posljednjem trenutku shvatili kako dolazi vlak. Auto ispred nam je spasio život, rekao je Leon Romić, koji je prije dva tjedna prelazio preko željezničko-cestovnog prijelaza Novakovec u Varaždinskoj županiji.

Iz Hrvatskih željeznica kažu kako prijelaz nije u funkciji zbog neispravnog uređaja koji će zamijeniti najkasnije idući tjedan. Uređaj za signalizaciju zbog tehničke nepravilnosti isključen je 19. srpnja, a dosad, nasreću, nitko nije stradao. Promet se odvija prema posebnom pravilniku, a odgovornost je na strojovođi. On prije prijelaza mora zaustaviti vlak, dva puta potrubiti, a sve dok čelo vlaka ne prijeđe prijelazom, mora se voziti do 10 km na sat. Kad se Leon našao ispred pruge, strojovođa se nije ni zaustavio, kaže, niti je potrubio.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • adika 29.10.2017.

    U onome socijalizmu bi netko zbog ovake aljkavosti završio u Lepoglavi ili na Goljaku.

  • Sata24_1 29.10.2017.

    Ovi naši samo prebacuju odgovornost sa jednih na druge, to je naj bitnije. Njima nije bitno da se to popravi nego tko će biti kriv ako se šta desi. To mora da se popravi u roku do 24 sata a za to vrijeme da postave nadzornika.

  • novkovka 28.10.2017.

    u kvaru od 7.mjeseca.baš su brzi za popravak.a kad netko strada onda će biti kriv vozač auta,a ne netko iz HŽ.njih sve treba izmijeniti,ako ne rade svoj posao nek nađu tko hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare