To je to što me zanima!

Brnjac o odluci Njemačke: 'Ovo je izuzetno važno za Hrvatsku'

Nakon njemačke odluke da u nedjelju ukloni najveći dio Hrvatske s liste rizičnih područja ministrica turizma Nikolina Brnjac napisala je na Twitteru kako vjeruje da ćeta ta odluka biti poticaj i drugim zemljama da učine isto
Vidi originalni članak

Ministrica turizma Nikolna Brnjac smatra da je odluka Njedmačke da skine Hrvatsku s liste rizičnih područja vrlo važna i značajna. Povodom toga oglasila se na Twitteru.

Zahvaljujući povoljnoj epidemiološkoj situaciji njemački Robert Koch-Institut cijelu je Hrvatsku, s izuzetkom Varaždinske i Međimurske županije, proglasio nerizičnim područjem, odnosno sigurnom za putovanja. 

Ovo su izuzetno važne vijesti za Hrvatsku s obzirom da je tržište Njemačke jedno od naših najvažnijih emitivnih tržišta jer su njemački turisti najbrojniji gosti u našoj zemlji.

Vjerujem kako će s ovim novim olakšavanjem putovanja još veći broj turista izabrati našu zemlju kao svoju idealnu destinaciju, ali isto tako kako će i ova odluka biti poticaj i drugim zemljama koje to još uvijek nisu učinile, da Hrvatsku proglase sigurnom za putovanja -  tvitala je Brnjac.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dalijan 11.06.2021.

    Koga briga za tvoje i njihovo mišljenje👍netrebaju doć.

  • nichname exists 11.06.2021.

    Samo ispekciju pošaljite u lokale i apartmane već su prevare poćele ne izdaju se računi,

  • 11.06.2021.

    Bože ! koji sjajan uspjeh - a još bolji za BiH, Crnu goru i Srbiju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare