To je to što me zanima!

Brnjac o turističkoj sezoni: Već za Uskrs imamo puno upita

Ministrica Brnjac za RTL je rekla da svi žele one oblike koji su se i lani pokazali sigurnima. Kaže da dosta upita za Uskrs koji bi mogao biti prvi pravi test nove sezone
Vidi originalni članak

Ministrica turizma Nioklina Brnjac u Dnevniku RTL-a rekla je da je u Hrvatskoj zabilježeno 600.000 noćenja, a uoči Uskrsa kao prvog snažnijeg testa sezone rekla je da se još razgovara o protokolima i zelenom certifikatu.

- Razgovarat će se i na europskom  Vijeću o tome kakvi će biti uvjeti. Imate oni koji su procijepljeni, one koji su oboljeli i one koji imaju negativan test - rekla je Brnjac. 

- Što se tiče Uskrsa imamo dosta upita. Za charter je izuzetno velik interes, što nas ne iznenađuje, jer svi žele sigurnost. Svi žele one oblike turizma koji su se prošle godine pokazali da su bili sigurni - kaže Brnjac koja vjeruje da uz dobru epidemiološku sliku nama sezona počinje za Uskrs. 

Dodaje da je interes svakog turista sigurnost, što pokazuju i istraživanja te kako su razradili zdravstvene i sigurnosne protokole u suradnji s turističkim sektorom i HZJZ-om. 

ZA DIGITALNE NOMADE Rajevi za radnike na daljinu su Mauricijus, Bahami i - Hrvatska!

S obzirom na prošlogodišnja iskustva Brnjac očekuje još bolju sezonu ove godine, no sve će ovisiti o epidemiološkoj situaciji u državi, ali i vani.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 20.03.2021.

    i ja pitam kad će banda počet punit lepoglavu..

  • kiki123blazevic007@gmail.com 11.03.2021.

    Jedina Hrvatska industrija ce propasti, a kredita nema vise

  • IvanPerković Bartoluzzi 11.03.2021.

    Napravite takve maskice kakav ova drži papir u ruci i dajte svakom gostu po dvije! Nositi će tu masku i u svojoj zemlji, a slijedeće godine vam dolaze još njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare