To je to što me zanima!

Brod “Postira” nasukao se kod otoka Šipana, nema ozlijeđenih

Brod „Postira“, koji plovi na redovnoj liniji iz Dubrovnika za Elefitske otoke, za vrijeme isplovljavanja iz luke krmom se naslonila na otočić u uvali Suđurađ
Vidi originalni članak

Zbog oštećenja brodskog vijka i problema s pogonskim motorom, Jadrolinijin brod “Postira” nasukao se u ponedjeljak na otočiću u uvali Suđurađ na otoku Šipanu, ali bez ozlijeđenih i onečišćenja morskog okoliša, objavilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Brod „Postira“, koji plovi na redovnoj liniji iz Dubrovnika za Elefitske otoke, za vrijeme isplovljavanja iz luke krmom se naslonila na otočić u uvali Suđurađ te zbog oštećenja nije bila u mogućnosti nastaviti putovanje.

„Prilikom udara nije došlo do prodora mora, nema onečišćenja morskog okoliša niti ozlijeđenih putnika i članova posade. Brod je sigurno privezan za obližnju obalu uz pomoć izletničkog jedrenjaka koji se našao u blizini", istaknuli su iz ministarstva.

Dubrovački dnevnik je objavio video nesreće. 

Najavili su da će liniju od Dubrovnika do Koločepa tijekom ponedjeljka održavati brod 'Brenum', a trajekt 'Mate Balota' do Lopuda i Suđurđa. U utorak će liniju preuzeti Jadrolinijin brod 'Premuda'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 25.10.2021.

    ovo je stari brod prostora je trenutno najstariji trajekt

Komentiraj...
Vidi sve komentare