To je to što me zanima!

Brod prešao preko curice kad je s njega pala u more

Kornat: Djevojčica je s obitelji plovila brodicom i sjedila na pramcu. Držala se za konopac, no u jednom trenutku brodica je naišla na valove
Vidi originalni članak

Djevojčica iz Francuske (12) pala je sa glisera u more u četvrtak oko 14 sati u kornatskom akvatoriju. Gliser sa kojeg je pala prešao je preko nje i teško ju ozlijedio. Zadobila je frakturu lubanje. Zadarska prometna policija prevezla ju je u Opću bolnicu Zadar gdje je operirana i stanje joj je stabilno. Roditelji Claude Vincent Fede (42) i Stephanie Dallaporta (36) sa maloljetnim sinom i djevojčicom iznajmili su gliser u biogradskoj marini i vozili se zadarskim kanalom. Djevojčica je sjedila na provi, držeći se za konope broda. Veliki val zapljusnuo je gliser i povukao djevojčicu u more. Gliser je dug 4 metra i ima 25 konjskih snaga i njime je upravljao otac djevojčice. Obitelj je na ljetovanju od prošle subote, a smješteni su u biogradskom hotelu Adria.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • almica82 09.08.2008.

    ne vrijedi optuzivati roditelje, bilo je to sto je bilo, i oni su svjesni svoje pogreske! umjesto da ih se napada treba im pruziti podrsku, vjerovatno im je tesko, ipak su sami u tudjoj zemlji, nemaju prijatelja koji bi ih utjesili i najmanje sto im sad treba jeste osuda javnosti! nadam se da ce se njihova djevojcica oporaviti i da ce sve ako bog da proci bez komplikacija!

  • Kataryzig20 09.08.2008.

    A gdje je roditeljima bila pamet?! To je ko da ja svoje dijete staro 5 mj vozim na prednjem sjedalu u autu, a ne otraga u sjedalici.

  • gljivaludara 08.08.2008.

    Daj kakvi su vam to naslovi. Kao da ste iz 7-og razreda OS dosli raditi u 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare