To je to što me zanima!

Brod sa 250 imigranata udario u stijenu, poginule dvije žene

Italija: Od početka ove godine veliki broj ljudi, uglavnom iz Tunisa i Libije, pokušava doći do talijanske obale. Na otoku Lampedusa je za njih napravljen i kamp
Vidi originalni članak

Brod na kojem je bilo 250 imigranata je udario u srijedu u stijene na ulazu u luku talijanskog otoka Pantelleria ispred Sicilije. Dvije su žene poginule, a treću traže, piše Corriere della Sera. Ostali su imigranti uspjeli doplivati do obale. Barka je u Italiju stigla iz Libije. 

Od početka godine Italija je suočena s velikim brojem imigranata koji se pokušavaju domoći njezine obale. Nagađa se kako je do talijanske obale do sada došlo oko 22.000 ljudi uglavnom iz Tunisa. U zadnjih nekoliko tjedana oko 2.000 izbjeglica stiglo je do otoka Lampeduse iz Libije. Vlasti u tamo njih napravile kamp.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • martinmg42 13.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare