To je to što me zanima!

Brod se zabio u most: Auti su pali u vodu, ima nestalih ljudi

Brod je udario u most u brazilskoj državi Para te ga srušio u dužini od čak 200 metara. Osim konstrukcije, u vodi su završili i automobili koji su se nalazili na potezu koji se urušio.
Vidi originalni članak

Nakon što se brod zabio u jedan od stupova mosta u brazilskoj državi Para, u rijeku Moju pala je cijela konstrukcija u dužini od čak 200 metara (most je inače nešto duži od 800 metara). Posada broda je preživjela, a očevici kažu da su na mostu u vrijeme nesreće bila dva automobila. 

Još uvijek nije poznato koliko je putnika bilo u tim automobilima, no istraga je u tijeku i ronioci traže za nestalim ljudima, piše BBC

Uzroci nesreće još uvijek nisu poznati, a rijekom je uspostavljen promet manjim brodovima kako bi se prevozilo lokalno stanovništvo. 

Slična nesreća 2014. se godine dogodila na jednom od obližnjih mostova kada je srušeno 50 metara mosta. 

Inače, lokalni mediji javljaju da je inspekcija pregledala most ranije ove godine te predložila njegovu sanaciju zbog korozije na stupovima. Vlasti Para zatražile su sredstva od brazilskih vlasti za popravak mosta, no nisu smatrali da je problem dovoljno ozbiljan da bi se most zatvorio. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mrTrobec 07.04.2019.

    Tako će biti i sa Pelješkim mostom kada se kapetan Mujo zarakija

  • 07.04.2019.

    Dođe hrvatski političar u posjetu grčkom kolegi. Gleda i čudi se njegovom bogatstvu.Odakle ti sve ovo? Vidiš onaj most? upita ga grčki kolega.Vidim.Taj most je trebao biti širine 5 metara ja sam ga dao napravti 4 metra,od te razlike ti je moje bogatstvo.Iduće godine grčki političar dođe u posjetu hrvatskom kolegi,gleda i čudi se raskoši i bogatstvu koje je deset puta veće od njegovog.Pa odakle ti sve ovo?-upita grčki političar.Vidiš onaj most? Ne vidim.Eeeee... .

  • Dak1959 07.04.2019.

    Ne pij kad voziš !

Komentiraj...
Vidi sve komentare