To je to što me zanima!

Brod udario u tanker: Poginulo 13 ljudi, traga se za nestalima

JUŽNA KOREJA: Predsjednik Moon Jae In naredio je sveobuhvatnu potragu za nestalima u koju je uključeno četiri helikoptera i 14 brodova. Na ribarskom brodu bila su dva člana posade i 20 putnika
Vidi originalni članak

Trinaest osoba izgubilo je život, a još je dvoje nestalo u nedjelju nakon što je ribarski brod udario u tanker uz južnokorejsku zapadnu obalu i okrenuo se na bok, objavila je obalna straža.

Na ribarskom brodu bila su dva člana posade i 20 putnika.

Sudario se s tankerom od 336 tona zapadno od Incheona u blizini Seula.

Južnokorejski predsjednik Moon Jae In naredio je sveobuhvatnu potragu za nestalima u koju je uključeno četiri helikoptera i 14 brodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dalibor0704 03.12.2017.

    Putnička ribarica i možda tanker trajekt?

  • zerp 03.12.2017.

    Kapetan malo zakunjao... ili je bio na "toplom obroku"...

  • hvala bogu što sam ateist 03.12.2017.

    u tom području je magla skoro pa svakojutarnja pojava a promet toliko gust da manji brodovi imaju doslovno vijenac automobilskih guma oko broda zbog čestih kontakata s drugim brodovima. pitam se otkud putnici na ribarskom brodu - ribarski brod nesmije voziti putnike jer nije opremljen sredstvima za spasavanje za toliki broj osoba koliko može ali nesmije ukrcati što se u ovom slučaju pokazalo kobnim - pompozno spominjanje drugog broda kao tankera od tristotinjak tona govori kako je kopipejsterica članka očito nježnijeg spola jer o brodovima nezna ništa - tanker od tristotinjak tona je brodić dug pedesetak najviše šezdesetak metara koji se nesmije udaljiti od obale niti desetak milja opremljen najminimalnijom navigacijskom opremom koja podrazumjeva i radar, no ispravan i uključen radar, a ne nekakvu krntiju. koja služi da bi kormilar na nju mogao odložiti čaj ili podgrijane nudle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare