To je to što me zanima!

Broj blokiranih računa građana veći je 20 posto, dugovi rastu

Samo u godinu dana broj blokiranih računa je veći za 20 posto, ukupni dug građana doseže čak 18,5 milijardi kuna, a broj nezaposlenih narastao je za 44,3 posto
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević kaže kako su za sve lošije ekonomsko stanje hrvatskih građana krive dosadašnje Vlade.

 Broj nezaposlenih svakim danom raste, broj poljoprivrednika pao je za trećinu, a obrtnika za četvrtinu. Podaci iz ožujka pokazuju da je 255 tisuća građana blokirano, a ukupni dug građana trenutačno iznosi 18,5 milijardi kuna. 

Matijašević je pohvalio Slavka Linića i rekao kako bi trebao biti uzor drugim ministrima iako rezultati njegova rada s bankama još nisu vidljivi. Naglasio je kako sindikati i dalje stoje iza svojih uvjerenja i zahtjeva da se banke u Hrvatskoj počnu oporezivati. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MarinaTot 09.05.2013.

    Bolje da ne komentiram..

  • MI-MA 09.05.2013.

    Bilo bi dobro da HPB-a koja je u državnom vlasništvu dodijeli kredite zaduženim građanima, a ako građani ne budu u mogućnosti vraćati kredite, proglasiti stečaj ili ugasiti banku. Isto što se događa i sa drugim pravnim subjektima npr. građevina. Bar će mo obitelji spasiti, a banaka je uvijek bilo i biće.

  • Koka 69 09.05.2013.

    a popularnost vladi raste ... rekao bi bago i dripsuspuls ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare