To je to što me zanima!

Brown za pomoć tvrtkama želi fond od 15 mlrd. eura

Brown namjerava predložiti osnivanje fonda od 12 mlrd. funti da mala poduzeća mogu dobiti novac i nastaviti zapošljavati osoblje i pružati usluge
Vidi originalni članak

Britanski premijer Gordon Brown najavio je u subotu da će na europskom mini summitu u Parizu sazvanom zbog financijske krize, predložiti osnivanje europskog fonda od 12 milijardi funti za pomoć malim poduzećima. Četiri europske zemlje G8 (Velika Britanija, Francuska, Italija i Njemačka) trebale bi se sastati u subotu poslijepodne u Parizu kako bi dogovorile zajedničku europsku strategiju prema međunarodnoj financijskoj krizi.
Brown je rekao namjerava predložiti osnivanje fonda za mala poduzeća od 12 milijardi funti (15 milijardi eura), kako bi "mala poduzeća naše zemlje i ostatka Europe mogla odmah dobiti novac i nastaviti zapošljavati osoblje i pružati usluge".
- Uz akcije koje poduzimamo na nacionalnoj razini i svjetski problemi u pogledu nafte i financije krize trebaju rješenja na globalnoj razini - rekao je Brown iz svoje službene rezidencije u Downing Streetu uoči puta u Pariz.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ivan_ST 04.10.2008.

    tvrtke su same krive za chaos a pogotovu one američke šta se tiče hipoteka...znalo se godinama da će nas sve uvesti u stagnaciju ako se tako nastavi; a sada da opet mi radnici i poreznici plaćamo za te menedžerske greške? Zbog tih grešaka zbog kojih oni sebi zadnjih 15 godina punu džepovama a nama tisućima daju otkaze?!?!?! Sada neki fond, koji će poreznici iz unije morat platit? Ma jeli?!??!?! Samo pitanje vrimena kad će kod nas jedan političar na tu fenomalnu ideu doći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare