To je to što me zanima!

'Brunu (28) je svladao umor, valjda je zaspao za volanom...'

UŽAS KOD CRIKVENICE: Mladić je bio na utakmici, a potom u izlasku u Crikvenici. Ondje je prenoćio i ranom zorom krenuo kući u Kraljevicu. Prešao je u suprotni trak
Vidi originalni članak

Nije samo obitelj izgubila sina i brata, nego smo ga izgubili svi, cijela zgrada. Mi smo ovdje svi kao velika familija, sve proživljavamo zajedno, a ovo nas je dotuklo. Bio je divan, pristojan, vrijedan i predivan dečko. Lipi naš Bruno...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To su za poginulog Bruna Kurolta (28) rekli uplakani stanari zgrade u Kraljevici, na kojoj je dan nakon njegove tragične smrti obješena zastava na pola koplja. Majka nesretnog mladića, za kojeg svi imaju samo riječi hvale, od šoka i tuge nije mogla ni govoriti. Susjedi su trčali na sve strane da utučenoj obitelji pomognu. Dodaju kako su u nedjelju sućut obitelji došli izraziti pola Kraljevice i mnogobrojni Brunovi prijatelji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što da vam kažem. Bio je predivno dijete i strastveni sportaš. Od malih nogu je trčao za loptom i slobodno vrijeme provodio na nogometu. Ne znam što se točno dogodilo te kobne nedjelje, obdukcija će pokazati svoje. U subotu je išao s nogometnim klubom u Senj na utakmicu, a navečer s društvom na zabavu u Crikvenicu, gdje je i prenoćio. Radio je na pumpi na Krku pa pretpostavljam da ga je svladao umor i da je možda zaspao za volanom, ali to nitko ne može znati - kroz suze je ispričao Brunov otac Sveto.

On je s ostalo dvoje djece, Brunovim bratom i sestrom blizancima (24), u ponedjeljak morao ići u Rijeku i obaviti identifikaciju. Bruno je poginuo u nesreći u nedjelju oko 7.30 sati. Frontalno se sudario s minibusom koji je prevozio 11-ero osnovnoškolskih košarkaša na utakmicu. Preminuo je na mjestu u autu koji se zapalio. Bruno je bio nogometaš NK Kraljevice i trener djece u NK Primorac. Sve je pogodilo suigrače.

- Bruno je bio izniman sportaš, a osim nogometa volio je i košarku te je često bio na tribini utakmica KK Kraljevice. Sad utakmice gleda s boljeg mjesta - napisali su košarkaši na svojim internetskim stranicama.     

Idi na 24sata

Komentari 196

  • DamirJurak_1 14.02.2017.

    neštomi je tu nejasno.svi pa i novinar ovog članka govorite o bruni ,anđeo, sve naj ito je ok,RIP.Ali nitko se ne upita o ovoj djeci u minibusu,o njihovoj trumi traumi njihovih roditelja.ŠTA DA JE NETKO OD NJIH POGINUO DALI BI I ONDA BIO ANĐEO?

  • Zoka Kazo 14.02.2017.

    Nije on kriv , vec vlasnici firmi....koji tjeraje vozace da moraju tacno tad i tad stici tu i tu..a to je uglavnom isprogramirano tako da je borba..jer guzve na cestama su uvijek neprevidljive..i onda ako kasne na utovar ili trajekt gazda im skine dio plate ili otkaz i slicno...malo policija ili vlast da pritisne vlasnike da malo odgovornije rade...

  • MartinaMargić 14.02.2017.

    Kao prvo zelim izraziti sućut obitelji. A sad drugo Vama koji imate zajedljive komentare o tome kako je decko voziomoze vas bit sram... odakle vam pravo da osudjujete Dali ste se zapitali i razmislili o tome da je stvarno umor u pitanju... Obavljate obdukciju vi???? Ne osudjujte jer nemate prava na to. Neznate i niste bili tamo da mozete prokomentirati takvim tonom i takvim rijecima nekoga koga ne poznajete niti dogadjaj koji nije u potpunosti razjasnjen. Vi nikad niste umorni ili pripiti vozili.... Nemojte srat.... kad moram bit tako prosta Vi ste kao uvjek po pravilu vozili Aham kako da ne Patnja obitelji je teska kao i djece koja su bila u busicu. Zao mi je i njih ali hvala Bogu oni su dobro A decko je mrtav. Mlad zivot ode A vi se prepucavate i dodajete ovoj obitelji sol na ranu koja do kraja zivota nece zacjeliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare