To je to što me zanima!

Brutalne krađe automobila: Zamalo su pregazili vlasnike

Velika Britanija: U mjesec dana u Bloomfield Roadu ukradena su dva automobila. U oba slučaja lopov je dotrčao do vozila dok su vlasnici zatvarali vrata i odvezao se
Vidi originalni članak

Policija u britanskom Bloomfield Roadu traži lopove koji su u mjesec dana ukrali dva automobila. Posljednja krađa je bila u srijedu. 

Justinu Deanu (42) je ukraden BMW vrijedan 26.000 funti (oko 271.960 kuna). Sve je trajalo samo 30-ak sekundi. Dean je isparkirao automobil i htio je zatvoriti vrata dvorišta kada je do auta dotrčao lopov. Sjeo je u auto i odvezao ga. Dean ga je pokušao zaustaviti tako što se uhvatio za BMW, no lopov ga je povukao na ulicu. Dean je pustio vozilo i pao. Uvjeren je da je riječ o organiziranim krađama. 

Slična krađa bila je 7. veljače. Alan Shuttleworth (59) je htio sjesti u svoju Škodu Yeti. No prije toga je išao provjeriti jesu li se pomična vrata dobro zatvorila. U tom je trenutku dotrčao lopov. Sjeo u Škodu i krenuo. Shuttleworth je skočio na haubu no lopov ga je u vožnji bacio na ulicu. Policija istražuje da li su ove dvije krađe povezane, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 21

  • crobern 23.02.2015.

    Ma goni i sretno. Neznam sta misli moc postic sa time da trci za vozecim autom? riskira zivot bezveze. A auto hvala bogu osigurano. Opusti se i uzivaj.

  • rijeka36 22.02.2015.

    Ovi konkuriraju Balkanu ! ! !

  • webasto 21.02.2015.

    jbte dok bi ga vlovil glavo bi mu otrgel, nema zvanja policije samo batine i pucanje kostiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare