To je to što me zanima!

Brutalno pretukao mladića (24): Ima ozlijede opasne po život

Slučaj brutalnog premlaćivanja se dogodio u petak kad je bjelovarska Hitna oko 22,50 sati izvijestila policiju da je teško ozlijeđen mladić i to s ozljedama opasnim po život zaprimljen u bjelovarsku Opću bolnicu
Vidi originalni članak

Nasilnik star 43 godine u ponedjeljak je dao iskaz na bjelovarskom Općinskom državnom odvjetništvu temeljem kaznene prijave koju je protiv njega podnijela bjelovarska policija zbog teških ozljeda 24-godišnjeg mladića.

Nismo uspjeli stupiti u kontakt s ODO kako bi nam kazali hoće li za njega od suca istrage bjelovarskog Županijskog suda tražiti istražni zatvor ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

U TEŠKOM JE STANJU Tijekom noći pretukao djeda i ostavio ga: Bore mu se za život

Slučaj brutalnog premlaćivanja se dogodio u petak kad je bjelovarska Hitna oko 22,50 sati izvijestila policiju da je teško ozlijeđen 24-godišnji mladić i to s ozljedama opasnim po život zaprimljen u bjelovarsku Opću bolnicu.

Policija je utvrdila da ga je teško pretukao 43-godišnji muškarac u svom dvorištu u Predavcu, u Ulici Nikole Zrinskog.

Nakon verbalnog sukoba 43-godišnji muškarac je napao 24-godišnjaka na način da ga je nekoliko puta udario nogom u predjelu trbuha te ga teško ozlijedio. Dan kasnije, u subotu policija je nasilnika (43) privela u prostorije policije a temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija u vlasništvu 43-godišnjaka.

VIDEO: BRUTALNI NAPAD Šipkom pretukao muškarca u teretani u Poreču - uhićen nakon 16 dana, skrivao se u svojoj kući

Nakon provedenih dokaznih radnji i kriminalističkog istraživanja on je predan pritvorskom nadzorniku Pu bjelovarsko – bilogorske od kud je uz kaznenu prijavu proveden na odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • f1hamilton 08.02.2021.

    Da je pravna država sudstvo i ostalo a ne koruptivno čovjek bi trebao ostati u zatvoru dok god se sve njegove tužbe ne riješe prijave uvjetne i porezni dugovi !!!

  • obavještajac 05.02.2021.

    Janjevci iz Predovca su učinili mnoge kriminale, i sramotno je što ovaj sustav to tolerira, i policija je anemićna i korumpirana da učini prave stvari - zaštiti građane od nasilnika i krvnika Roze Filića. Ušli su u sve pore i svi se boje o ovome uopće raspravljati... Sramota je što ti nasilnici sve rade. A to im pomaže Rovišćanska politika, tj. HDZ-e.

  • obavještajac 05.02.2021.

      **** Admin **** : Postovani, molimo vas da ne objavljujete informacije o gospodinu. Ukoliko imate pricu, javite nam ju na mail: reporter@24sata.hr. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare