To je to što me zanima!

Brutalno silovanu Indijku (23) napadači htjeli zgaziti busom

Napadači su njezinog dečka pretukli željeznom šipkom i izbacili iz autobusa nakon silovanja, a upravo on ju je uspio na vrijeme maknuti izvan dosega autobusa
Vidi originalni članak

Silovatelji mlade studentice iz New Delhija koja je u subotu preminula pokušali su je pregaziti autobusom nakon napada, izvijestili su indijski mediji, a piše Sky News.

Njezinog dečka su pretukli željeznom šipkom i izbacili iz autobusa nakon silovanja, a upravo on ju je uspio na vrijeme maknuti da ju autobus ne pregazi. To je samo dio informacija koje se nalaze u policijskom izvješću napisanom na čak 1000 stranica, a koje će u četvrtak podnijeti pravosuđu. 

Studentica medicine (23) čije je silovanje potaknulo prosvjede diljem Indije navodno je ugrizla trojicu svojih napadača, a tragovi ugriza, kao i sperma i kosa, te svjedočenje njezinog dečka poslužit će kao dokazi protiv optuženih. 

Zbog silovanja je uhićeno šest ljudi, a pet muškaraca u četvrtak bi se trebalo naći pred sudom zbog silovanja i ubojstva. Šesti optuženik navodno je maloljetan, a prije nego se donese odluka da mu sudi maloljetnički sud provest će se medicinsko ispitivanje kojim će se provjeriti njegova dob.

Odvjetnici suda u New Delhiju odlučili su da neće braniti osumnjičene jer smatraju da bi to bilo nemoralno. Ako ih sud proglasi krivima osumnjičeni bi mogli dobiti smrtne kazne koje se rijetko provode u Indiji. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kodyan 03.01.2013.

    Odvjetnici suda u New Delhiju odlučili su da neće braniti osumnjičene jer smatraju da bi to bilo nemoralno. evo a koji je peder brania baravinju i ostale nase monstrume i bolsnike?!?!?! takvi bi prodali guzicu za 10 000 kn... sramota...prvi lak za ameriku

  • WOMANIZER 02.01.2013.

    kakvi ljudi! ccc

  • gđa78 02.01.2013.

    a od čega bi ih trebalo branit? pa silovali su djevojku koja je bila bespomoćna,sama ,a njih neznam koliko,ubili su je."Ubili"su i njenog dečka jer će mu ta slika zauvijek ostat u sjećanju kako joj nije mogao pomoć,a najgnušnije stvari su se njoj dešavale pred njegovim očima. I sad bi odvjetnici ta govn. trebali branit? pa što bi smislili? kako bi ih okarakterizirali da su bili u tom trenutku,koja laž bi ta govn. opisivala odvjetničkim govorom u obrani?? Treba njih silovat svaki dan do kraja života ,pa neka pate,smrtna kazna je premalo,i prebrzo bi se riješili boli. trebali bi osjetiti tu bespomoćnost!! GOVN. !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare