To je to što me zanima!

Brutalno su pretukli tinejdžere jer su govorili albanski jezik

Jedan od njih ima prijelome lubanje i izljev krvi u mozak. Navodno ih je usred noći napala skupina od četvero muškaraca. Napad je osudio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić
Vidi originalni članak

Mladić Ć. M. ima teške ozljede, operiran je i nalazi se u šok sobi. U teškom je stanju, slomljena mu je lubanja i ima izljev krvi u mozak. Činimo sve da mu spasimo život, rekli su u novosadskom Kliničkom centru Vojvodine za Blic. Drugi mladić, G. B., također ima teške ozljede, ali sad je izvan životne opasnosti.

Nepoznati napadači pretukli su 19-godišnjake u noći sa subote na nedjelju u Futoškoj ulici u Novom Sadu. Okolnosti napada još se ne znaju jer policija nije objavila ništa službeno.

Napad je osudila Matica Albanaca Srbije. Kažu kako su ih, prema njihovim informacijama, napala četvorica i to samo zato jer su razgovarali na albanskom jeziku. 

- Zahvaljujemo se liječnicima i Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji. Apeliramo na nadležne službe da napadače privedu što prije - stoji u njihovu priopćenju. 

- Napadnuti mladići su srpski državljani. Tražim od MUP-a da pronađe napadače. Svi naši građani moraju imati jednaku zaštitu. Oni koji misle da se mogu ponašati drugačije naići će na vrlo čvrst odgovor države - rekao je srpski predsjednik Aleksandar Vučić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • KALIMERO 09.10.2018.

    Faka mi se za njih ..

  • efteling 08.10.2018.

    Da ja osudjujem ovaj napad je manbje vazno.Skotova imaju svi.Vucic i cak desniji od njega su odmah osudili i zatrazili hitno hapsenje.To ce se i dogoditi.Ovim mladim Albancima zelim brz oporavak...A Napadacima dugotrajno sklanjanje sa ulice...Tako to u Srbiji rade./Uzgred i ministar policije ce posetiti ove prebijene...

  • sol 08.10.2018.

    Ako su srpski drzavljani, sta ne govore srpski, znali su sta im se moze dogoditi,

Komentiraj...
Vidi sve komentare