To je to što me zanima!

Brutalno zlostavljali dječaka u domu u Istri, policija istražuje

Iz uprave doma rekli kako su poduzeli sve radnje sukladno Protokolu o zaštiti i sigurnosti korisnika doma te postupanja u izvanrednim situacijama. Također, o svemu su obavijestili Ministarstvo obitelji
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon što je odgajatelj u jednom domu u Istri osuđen jer je propustio spriječiti brutalno zlostavljanje dječaka 2010. godine, novi šokantan slučaj potresa isti dom. Kako doznaje Index, dvojica štićenika doma su sredinom svibnja ove godine zlostavljala trećeg dječaka žigosanjem i na ostale grube načine.

Iz istarske policije potvrdili su kako istražuju cijeli slučaj, dok su iz uprave doma rekli kako su poduzeli sve radnje sukladno Protokolu o zaštiti i sigurnosti korisnika doma te postupanja u izvanrednim situacijama. Također, o svemu su obavijestili Ministarstvo obitelji, javlja Index.

Podsjetimo, odgajatelj kojeg je sud proglasio krivim za propust iz 2010. dobio je uvjetnu kaznu na sudu prošlog tjedna.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • head1100 21.05.2019.

    Kakvi političari koji vode državu takvo gospodarstvo, takva poljoprivreda, taki {ne} radnici, takvo sudstvo, takav zakon,takvi domovi, takvi zatvori, takva brodogradnja, takav turizam,takva usluga, takvi ljudi, takav narod. Tko ima i može ima sve šta poželi i previše za život i kradu i imaju još više. A tko je pošten i radi za bijedu umrijeti će bijedan i pošten. A kad nas zakopaju i njima koji nisu pošteni i koji smo pošteni i ovaj dragocjeni život potratili u neimaštinu, preživljavanju uvijek će netko doći na pogreb, a kad te ukopaju svi će reći kad popovi, hođe ili netko drži govor će reći ode naš brat bio je dobar čovjek i sve šta si radio u životu krao ili preživljavao se zaboravi.

  • looverpol 21.05.2019.

    Domovi u Hrvatskoj su ravni zatvoru,ta djeca psuju kradu maltretiraju ostale od rane školske dobi. A ti takozvani odgajatelji i prosvjetni radnici ne rade ama baš ništa na svom poslu i onda se čude što kasnije popunjavaju crnu kroniku.

  • mimara 21.05.2019.

    i od takvih da postanu dans sutra pravi ljudi? Nema sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare