To je to što me zanima!

Bruxelles: Pred suprugom su ubili direktora naftnog giganta

Nicolas Mockford (60) likvidiran je još 14. listopada, ali je belgijska policija zabranila objavljivanje u medijima zbog interesa istrage. Motivi ubojstva još uvijek nisu jasni
Vidi originalni članak

Izvršni direktor u naftnoj kompaniji ExxonMobile ubijen je pred očima svoje supruge ispred jednog talijanskog restorana u predgrađu Bruxellesa, piše Reuters.

Svjedoci su za Guardian ispričali kako je Nicholas Mockford sa suprugom prelazio cestu prema svom automobilu neposredno prije ubojstva. Vidjeli su dvojicu muškaraca kako bježe s mjesta zločina, a jedan je na glavi imao kacigu.

Nicholas Mockford (60) likvidiran je još 14. listopada, ali je belgijska policija zabranila objavljivanje u medijima zbog interesa istrage. 

Motivi brutalne likvidacije još nisu jasni. Glasnogovornik kompanije izjavio je kako nema naznaka da je ubojstvo povezano s poslovanjem tvrtke. Mockford za ExxonMobile radi od 70-ih godina prošlog stoljeća. Napredovao je do pozicije šefa marketinga za tehnologije visokih mogućnosti u ExxonMobil Chemicalsu za Europu. Nedavno se u Belgiju preselio iz Velike Britanije. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • morenocro 26.10.2012.

    Poštenjačina!!

  • mila 19 26.10.2012.

    nije gleda ni livo ni desno!!!!

  • konjina 26.10.2012.

    mamiću,todoriću čitajte ovo bagro

Komentiraj...
Vidi sve komentare