To je to što me zanima!

Bubalo o Vrkiću: Podne je, a naš gradonačelnik već spava

HDSSB je u utorak sazvao konferenciju za novinare na osječkom kolodvoru. Kritizirali su Vladu jer je "zaboravila Slavoniju" te osječkog gradonačelnika Vrkića
Vidi originalni članak

HDSSB je u utorak sazvao konferenciju za novinare u "minutu do 12", na osječkom željezničkom kolodvoru, pred polazak putničkog vlaka za Zagreb, kako bi ukazali na "ignorantski odnos Hrvatskih željeznica prema Slavoniji i Baranji".

-  Podsjetit ću vas na izjavu premijera Milanovića koji je, kad je preuzimao dužnost, rekao: ,Slavonijo, ako te zaboravim neka mi se osuši desna ruka!' On je, međutim, zaboravio na Slavoniju i Baranju i mi se brinemo za njegovo zdravlje, naglasio je Karlo Šatvar, zamjenik predsjednika HDSSB-a. 

Krešimir Bubalo, saborski zastupnik HDSSB-a i bivši gradonačelnik, također nije birao riječi za aktualnog gradonačelnika Ivana Vrkića rekavši za njega da "oko podneva on već ide spavati i krajnje je vrijeme da se probudi i počne nešto korisno raditi za Osijek".

Željko Gramaz/24sata

"U Osijeku sve više nezaposlenih"

- Cijene karata vlakom od Zagreba do Splita su 50 posto jeftinije nego do Osijeka. To nas pogađa, jer znamo da je u Osijeku sve više nezaposlenih i sve manje zaposlenih. Dok sam bio gradonačelnik imao sam veliku korespondenciju s Hrvatskim željeznicama oko niza projekata koji su, to je sada vidljivo, u potpunosti stali - nitko ne govori o podvožnjaku u Ulici Leopolda Mandića, 12 nezaštićenih pružnih prijelaza na kojima nitko ne postavlja brklje i o zapuštenom i derutnom željezničkom kolodvoru koji je ruglo grada. Apeliram na ministra Hajdaša Dončića i Vladu da počne nešto raditi, jer naš gradonačelnik spava i vidljivo je da neće reagirati na skupe cijene karata za prijevoz vlakom između Osijeka i Zagreba - kaže Krešimir Bubalo. 

Komentirajući nedavno spuštanje cijena karata za vožnju vlakom prema Splitu i Rijeci, ali ne i prema Osijeku, "jer su na toj dionici vlakovi puni", Bubalo je rekao da je odgovor vrlo jednostavan: "U Splitu je gradonačelnik iz SDP, u Rijeci je gradonačelnik iz SDP-a, a u Osijeku imate gradonačelnika koji se probudi ujutro kao SDP, ide leći kao HDZ, a tijekom dana je Nezavisna lista Ante Đapića".

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LjiljanaMilovanovic 24.02.2015.

    sestro ko se ruga pose.. ga.

  • oktopus1 24.02.2015.

    bubalo bubnu i osta živ,aleluja

  • VlatkaHunjet_1 24.02.2015.

    Bubalu nitko nevalja...on je vazda najpametniji.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare