To je to što me zanima!

Bubalo: Sud je potvrdio, nisam kupio perilicu novcem Grada

Prema neslužbenim informacijama sud je krivim proglasio bivšeg djelatnika Gorenja koji je Bubala bio optužio da je novcem Športskih objekata kupio perilicu rublja
Vidi originalni članak

Grad Osijek je prošlotjednu odluku da se svim osnovnoškolcima sljedeće školske godine omoguće besplatni udžbenici popratio kampanjom po lokalnim medijima želeći informirati javnost o tom projektu. Međutim, u plaćenim oglasima posebno se naglasilo da su protiv odluke o besplatnim udžbenicima bili vijećnici HDSSB-a, HSP-a dr. Ante Starčević te koalicija GOGO.

"Vrkićev PR je tvornica laži"

- Riječ je o još jednoj laži i obmani Gradske uprave i gradonačelnika Vrkića koju plaćaju građani Osijeka. Mi nismo podržali rebalans gradskog proračuna, a u svojim izlaganjima smo jasno rekli da podržavamo besplatne udžbenike. Ovo je iskrivljavanje činjenica, a Vrkićev PR je tvornica laži. Rebalans, između ostalog, nismo podržali, jer se njime Grad, koji je prošlu godinu završio u gubitku od 42 milijuna kuna, sada zadužuje za novih 50 milijuna kuna - rekao je u ponedjeljak Krešimir Bubalo na konferenciji za novinare svoje stranke.

"Na pravom mjestu ću dokazati da sam u pravu"

Bubalo je rekao da je napuštajući gradonačelničko mjesto na računima gradskih tvrtki ostavio 31 milijun kuna, a ne dva milijuna, "kako se navodi u plaćenim oglasima".

- Ja sam strpljiv čovjek i znat ću dokazati na pravom mjestu da sam u pravu. Evo, prije nekoliko dana sam nakon godinu dana dobio sudsku satisfakciju za onaj slučaj perilice rublja, koju su mi natovarili prije prošlih lokalnih izbora. No, o tom "veš mašinku" ću pričati puno opširnije drugom prilikom - rekao je Bubalo.

Neslužbeno saznajemo da je sud krivim proglasio Ivana Grbešića te ga kaznio sa 70 dnevnih dohodaka. Ovaj bivši djelatnik Gorenja je Bubala bio optužio da je novcem Športskih objekata Osijek kupio perilicu rublja i odvezao je u svoju kuću. Bubala su tada te objede bile toliko ražestile da je za svojeg suparnika u borbi za gradonačelničko mjesto, Ivicu Vrkića, ustvrdio da "ne vodi kampanju, nego širi mržnju" te da s njim više u životu ne želi progovoriti ni riječi.  

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ivanvinkovci 14.05.2014.

    nebi me cudilo da je rekao nisam ja samo to kupio novcem grada... Kriminalac od najboljih je ucio nije mu bezveze šef glavaš...

  • jožek2 13.05.2014.

    Mogla bi se i trebala bi se ispitati i provjeriti i bubalina imovinska kartica, nagomilao je podosta imovine i nekretnina.

  • ben hur panonius 13.05.2014.

    perilicu za pranje čega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare