To je to što me zanima!

Bubalo završio u bolnici zbog napada bubrežnih kamenaca

Osječki gradonačelnik je nekoliko puta uspijevao izbjeći operaciju kamenaca i njihovo lasersko razbijanje, jer radije želi to riješiti prirodnim putem, iako je bolnije
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo završio je u petak na hitnom prijemu u bolnici nakon što je dobio napad bubrežnog kamenca. Bubalo već godinama ima problem s kamencima pa otprilike dva puta godišnje završi u bolnici u teškim bolovima. Ovoga puta bolovi su ga zatekli dok je navečer šetao sa svojom obitelji po dravskoj promenadi. 

- Otišao sam odmah na Hitnu, dali su mi injekcije protiv bolova i htjeli me zadržati u bolnici ali sam tražio da me puste  kući. Mislio sam da je napad prolazan, no ujutro su se bolovi pojačali i sada sam ostao u bolnici. Primam infuziju i tablete za bolove. Čekam odluku liječnika -  kaže Bubalo koji je do sada nekoliko puta uspijevao izbjeći operaciju kamenaca i njihovo lasersko razbijanje, jer radije želi to riješiti prirodnim putem, iako je bolnije. 

Boravak u bolnici Bubala je prekinuo u svakodnevnom obilaženju gradskih četvrti i provođenju predizborne kampanje pa se želi što prije vratiti 'na posao'.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Titan_1 11.05.2013.

    Bubalo valjda ti piješ vodu.

  • dadili 11.05.2013.

    ma kakva bolnica to će njegov prijatelj ivić razbiti u koteksu ...

  • ZlajaOs 10.05.2013.

    Brz oporavak! Ozdravi i pometi ove crvene, osijek se nikada nije crvenio, pa nećemo valjda dozvoliti da SDP, HNS - pogazi sve suze, tugu, obraze invalida, ratnih. civilnih.....nikada ne prodati Osijek crvenima. BOlje da se ujedine HDZ iHDSSB nego glasati za lijevicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare