To je to što me zanima!

Bude li Kuščević jedina tema, Bandićevci neće na sastanak

Gradonačelnik Bandić viđen je u saborskom klubu svoje stranke prije komemoracije za žrve genocida u Srebrenici koja je u petak održana u Hrvatskom saboru
Vidi originalni članak

Budu li ministar Lovro Kuščević i HNS-ov zahtjev da ga se smijeni jedina tema skorog sastanka premijera Andreja Plenkovića s koalicijskim partnerima, predstavnik Bandićeva Kluba na njega ovoga puta neće ići, doznaje se u petak od izvora bliskog saborskom Klubu Milana Bandića.

Što god premijer odluči, pa i presložiti Vladu, imat će podršku Kluba, pri čemu sam Bandić neće imati nikakvih kadrovskih zahtjeva. Njemu je u fokusu suradnja na projektima države i Zagreba, kaže taj izvor, uvjeren da će premijer u aktualnoj situaciji pronaći najbolje rješenje.

Gradonačelnik Bandić viđen je u saborskom klubu svoje stranke prije komemoracije za žrve genocida u Srebrenici koja je u petak održana u Hrvatskom saboru.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • detektor istine 08.07.2019.

    Više poštenih ljudi nađe skupu italijanske mafije negoli na sastanku kradezeovaca sa svojim koalicijskim vodonošama . Takvu nakupinu ološa svijet još nije vidio , koncentrat najgorega što je rodila majka hrvatica .

  • sokrates_mali 05.07.2019.

    Sreća što te podupiru erosi, inače bi i ti došao na red!

  • volter 05.07.2019.

    Ma ovo je ona ercegovacaka, da ga se zapazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare