To je to što me zanima!

‘Buduća vlada HDZ-a morat će koristiti uredbe kao u ratu’

Valentić želi da buduća vlada HDZ-a koristi uredbe sa snagom zakona poput onih koje je koristila njegova vlada. Milanović je, smatra, zakasnio s promjenama
Vidi originalni članak

Bivši premijer Nikica Valentić želi da buduća vlada HDZ-a koristi uredbe sa snagom zakona poput onih koje je njegova vlada koristila u Domovinskom ratu. 

Opravdanje za to, kazao je Valentić u intervjuu Večernjaku, on nalazi u tome što “inače neće biti vremena”. Za sadašnju Vladu je rekao da je u promjene krenula kasno, ali da tim putem mora nastaviti iako će joj to dodatno umanjiti šanse na izborima. 

Za vanjsku je pak politiku Hrvatske rekao da naša zemlja mora poslovati i s Ukrajinom i s Rusijom, te da mora očuvati svoje interese u Siriji. Inače će, kaže, oni koji su nas nagovorili na sankcije, ugrabiti naše poslove, što se već događalo. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • varešak 13.10.2014.

    Kako zna de če vladati H.D.Z-e da nisu već namjestili izbore ?

  • mestar 13.10.2014.

    Je, slazem se ali da prvo vojni ratni sud sudi onima koji su jamili i to striktno preki sud, treba im obitelji jos poslat racun za metke!

  • Klukas 12.10.2014.

    A što će Hrvatskoj stari hadezeovci koji su sudjelovali u gospodarskom razaranju i kriminalnoj pretvorbi. Politički šljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare