To je to što me zanima!

Bugari hakirali aparate za igre na sreću i zaradili 150.000 kn

Na aparate za igre na sreću u kockarnicama postavili su posebne računalne programe i specijalne uređaje pomoću kojih su manipulirali njima i stalno dobivali
Vidi originalni članak

Policija je uhitila dvojicu Bugara, Desimira I. (38) iz Varne i Ivu N. S. (37) iz Velikog Trnova koji su “operirali” po automat klubovima po cijeloj Hrvatskoj. Pomoću računalnih programa i specijalnih uređaja manipulirali su aparatima za igre na sreću koji bi na ekranu prikazivali lažno stanje dobitka. Na taj način “zaradili” su više od 100.000 kuna. Uhvaćeni su na području Splita, nakon pretrage BMW-a. Policija im je oduzela novac, a trenutačno su u zatvoru u Splitu.

Slična pljačka prije nekoliko tjedana odvila se i u Imotskom, u automat klubu “San”. Nekoliko mladića je pomoću  istih uređaja na ekranu prikazala dobit od 25.000 kuna. Djelatnica im je isplatila novac. Nakon što su otišli išla je provjeriti koliko je novca u aparatu, a u njemu je bilo nekoliko tisuća kuna. Policija nije povezala Bugare s ovom pljačkom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • forrest gump_1 20.07.2011.

    Dok vlasnici kockarnica u aparate postavljaju računalne programe i pljčkaju narod ništa nije sporno i to nije vijest ( jer je to valjda uobičajeno ) , a kad to pojedini igrač napravi onda je kriminal . Možda je ta osoba prije nego je "hakirala" aparat izgubila velik iznos novca i samo vratila izgubljeno . Kod pisanja članaka osnovno pravilo trebalo bi biti OBJEKTIVNOST .

  • hvala bogu što sam ateist 20.07.2011.

    Cura koja radi u kockarnici je vidjela da je pokradena jer je znala su automati programirani tako da se na njim ne moze ostvariti dobitak koji je veci od ukupne kolicine novca skupljene u automatu nakon zadnjeg resetiranja. Naravno naivcima automati na svojim ekranima obecavaju na stotine tisuca kuna dobitka u svakom trenutku koji, poput zlatnog vodopada, samo sto nije poceo curiti u dzepove budale koja ga puni, a koje je nemoguce dobiti jer se iz automata koji obecava maksimalni dobitak od na primjer 100 000 kuna u bilo kojem trenutku, a koji zaradi 3 do 5 tisuca kuna u 24 sata novac vadi dnevno i svaki ga se put resetira sto je prevara jer bi u automatu trebalo biti minimalno novca koliki je maksimalni zagarantirani dobitak na tom automatu tako da automat nikada ne moze biti u hendikepu i na njemu se uvijek moze dobiti maksimalni zagarantirani dobitak. Kako se u Hrvatskim kockarnicama svi automati prazne i resetiraju i po nekoliko puta dnevno dobitak najvece svote je nemoguc jer se u automatu najveca obecana svota nikada ne skupi. Mozda se nekada neki automat ostavi i ne resetira pa se nekome i osreci, ali taj brzo sve dobiveno vrati natrag, jer samo ljudska glupost i pohlepa nemaju granice. Bugari su prevarili varalicu i okrali lopova sto stvarno i jeste kradja no nije stvar za posebno se uzrujavati i jer veca prevara i kradja je i ovo sto rade vlasnici kockarnica eliminirajuci na vecini automata stvarnu mogucnost ostvarivanja zagarantiranog najveceg dobitka. Samo banke lutrija crkva i kockarnice u Hrvatskoj zgrcu milijune jer racunaju na glupost potrosaca njihove usluge. Glupost njihovih klijenata je njihovo osnovno sredstvo, budali novac ne treba uzeti ona ti ga sama donese.

  • ludibena_1 20.07.2011.

    sami automati su lopovi vracaju pare za isplatu kako se postavi program uglavnom na 20%-50% ali uglavnom 20%...

Komentiraj...
Vidi sve komentare