To je to što me zanima!

Bujas: 'Likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli ni čistiti pod'

Ministar je samo zato što ima partijsku knjižicu. O njegovoj vječnoj samopromociji dalje neću niti pričati, a bez ikakvog efekta za sve građane RH, napisao je predsjednik udruge Glas poduzetnika
Vidi originalni članak

Hrvoje Bujas na Facebook profilu Glas poduzetnika odgovorio je ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću na današnji napad u kojem je rekao da 'likovi poput Bujasa uzurpiraju javni prostor i ne zaslužuju komentar'.

NEZADOVOLJNI PODUZETNICI Ćorić o protestu: 'Ovo je još jedna morbidna predstava'

Objavu vam prenosimo u cijelosti: 

- A likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude Ministar. Ministar je samo zato što ima partijsku knjižicu. O njegovoj vječnoj samopromociji dalje neću niti pričati, a bez ikakvog efekta za sve građane RH.

Na poziv novinara sa N1 ne želi niti u studio sjesti sa mnom. Mjesecima tražimo sastanak sa njim, a ispred 13 000 poduzetnika i obrtnika članova UGP-a, niti odgovor nismo dobili.

Bolji ministar bi bila moja pokojna baba

Da li biste ga vi u vašoj firmi zaposlili?

Idi na 24sata

Komentari 27

  • cvat 08.12.2020.

    nije on ministar radi znanj ,on je zato što ima ove u šaci radi???? i sad ga nesmije Plenković smjeniti radi toga trpi privreda . Citira ću ustav:SVAKI GRAĐANIN JE DUŽAN PLAĆATI NAMET ZA FUNKCIONIRANJE DRŽAVE SVAKI PREMA SVOJIM MOGUČNOSTIMA to jeste ovaj teret krize trebaju svi jednako podneti : ministar,premjer,radnik ,klošar i.t,d. dali oni prvi to podnose ili samo određuju teret drugima GOSPODO U VLASTI VREME JE DAPOČMETE RADITI PRAVEDNO!

  • dejo36 07.12.2020.

    Akde razumijem da je Coric uspio organizirati da se nafta iz Siska odvozi u Madarsku, ali kako je maher uspio platformu iz jadrana im uvalit Svak cast majstore

  • intellectus 07.12.2020.

    Eh, neću sada pisati o Ćoriću, ne poznajem ga, mene je šokiralo nešto drugo, naime govor jednog poslodavca u Hrvatskoj, vjerojatno reprezentativnog! …..„Bujas: 'Likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli ni čistiti pod' …..Očito je gospodin jako uspješan, to me veseli, ali mi dozvolite da se pitam TKO su njegovi poslovni partneri i suradnici, TKO mu čisti pod?! Često sam prije pisao o razini poduzetništva u Hrvatskoj, o divljem zapadu, primitivnosti i divljaštvu prema namještenicima i ovaj biseraš mi naleti da pročitam njegove velike misli, bisere. Gospodine Bujas, mene ste uvjerili, ovo Vam iskreno kažem NITI sresti Vas ne bih htio, o poslu NI GOVORA. Rado bih znao koliko namještenika imate i koje izobrazbe, ma još bolje, koju školu ste Vi dokončali i KAKO? „Oduševljen“ sam, čitaj zgrožen, što se sve lijepog može pročitati u hrvatskim medijima, KAKO s TAKVIM treba Hrvatska napredovati?! ..P.S. Gospodin je predsjednik udruge GLAS PODUZETNIKA !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare