To je to što me zanima!

Vatrogasci lokalizirali požare u zaleđu Vodica i na Braču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gašenje požara kod Vodica otežavao je snažan vjetar. Na terenu su osim bili i kanader i tri air-tractora. Požar na Braču lokaliziran je u poslijepodnevnim satima
Vidi originalni članak

U zaleđu Vodica bjesnio je veliki šumski požar na čijem gašenju su angažirane sve raspoložive vatrogasne snage. Izbio je 12.09 sati na predjelu Kovča, a gasiti su pohitale javne vatrogasne postrojbe iz Vodica i Šibenika, te dobrovoljna vatrogasna društva iz Vodice, Šibenika, Zatona, Pirovca i Tisnog. Na terenu su bili i kanader i tri air-tractora.

Gašenje je otežavao snažan vjetar koji je mijenjao smjer i preusmjeravao vatrenu frontu.

Vatrogasci su oko 20.30 sati uspjeli lokalizirati požar. I dalje su na terenu.

Požar na Braču lokaliziran

U ponedjeljak je izbio požar između Bola i Murvice na osobu Braču. Vatra je buknula na nepristupačnom području, a gasila su je dva kanadera i brački vatrogasci. Opožarena površina je dimenzija otprilike 300 puta 100 metara, a objekti nisu bili ugroženi. U kasnim poslijepodnevnim satima vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar. 

Na požarištu će dežurati cijelu noć. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • brko90 22.07.2013.

    Piše u svetom pismu, Evanđelje po Luki... Bit će potresi,požara, gladi i svakog drugog zla, to će biti znakovi za obraćenje vaše, ali mi slijepi, mi ništa ne vidimo, ne prepoznajemo znakove jer smo zakopčani u duhu i srcu.

  • Cro Armi 22.07.2013.

    Krenule su vrućine, krenuli su požari...barem da ima pametnih koji neće bacati opuške...

  • vox populi 22.07.2013.

    Samo vi ljudima zatvarajte lokale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare