To je to što me zanima!

Buknuo požar u garaži u Rijeci. Odjekivale su manje eksplozije

Požar je planuo oko 14 sati nakon čega je ulicom odjeknulo desetak slabijih eksplozija, što su vjerojatno pucanja limenki lakova. Ulicom u području Krnjeva proširio se neugodan miris i crni dim
Vidi originalni članak

Na predjelu Krnjeva u garaži Simonettijevoj ulici u Rijeci u srijedu oko 14 sati izbio je požar. 

- U garaži u vlasništvu 76-godišnjaka došlo je do požara koji je zahvatio gume, alate, lakovi, felge, filtere i razne predmete koji su se nalazili u prostoru. Usljed vatre i topline popucala je i plastika na skuteru parkiranom nedaleko garaže. U garaži se nije nalazilo nikakvo vozilo - potvrdili su iz PU primorsko goranske.

Zapaljene gume, lakovi i plastika uzrokovali su gusti crni dim i neugodan miris koji se nadvio nad četvrti i uplašio stanare iz obližnjih zgrada. 

Vatrogasci su sa dva vozila i osam vatrogasaca stigli na mjesto požara već oko 14.10 sati e zatekli razbuktali požar garaže koja je, kako kažu iz JVP Rijeka, bila puna različitih predmeta. Požar je ubrzo stavljen pod kontrolu te sasvim ugašen oko 15.20 sati.
Ozlijeđenih nema, a očevidom će se utvrditi točan uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • merida_1 19.04.2018.

    Izgledalo je zastrašujuće ali imamo super vatrogasce koji su to odmah zagasili,treba ovog čovu dobro rebnut po đepu,pa će znat što drži u prostoru koji je okružen zgradama i nećijom imovinom..

  • UNPROFOR 19.04.2018.

    U podzemnu garažu nesmiju ni auti na plin a kamoli neke limenke zapaljivih boja i ostali lako zapaljiv material ! Ajmo inspektori ,ćistite garažu i pišite prijave !

  • krnjevo 18.04.2018.

    A zato ja nisam mogla popodne pošteno dremnut od zavijanja vatrogasnih sirena... ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare