To je to što me zanima!

Buknuo požar u tvornici papira u Radničkoj cesti u Zagrebu

Požar je prigušen, gasi ga 16 vatrogasnih vozila sa 64 vatrogasaca, a potporu Javnoj vatrogasnoj postrojbi daju Dobrovoljna vatrogasna društva
Vidi originalni članak

Centar veze Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba je večeras u 21:56 sati primio dojavu o požaru bala sijena na lokaciji Radnička 173, tvornica PAN. Požar je prigušen, gasi ga 16 vatrogasnih vozila sa 64 vatrogasaca, a potporu Javnoj vatrogasnoj postrojbi daju Dobrovoljna vatrogasna društva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na terenu su i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama koji koordiniraju intervencijom. Na terenu je i DOKING s dva bagera za raskapanje i iz obližnjeg pogona INA dvije cisterne s vodom. Dodatni je problem što hidratni nisu u funkciji zbog prekida električne energije. Ured je od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba "Dr. Andrija Štampar" zatražio analizu zraka.

Gašenje će trajati do jutra.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Cipelcug 12.06.2018.

    Bemu zajca opet fali jedan inžinjer za zaštitu od požara!!!!!!

  • tajnamoja 12.06.2018.

    184,512.773,68 poreznog duga. Najveci porezni dužnik u Hrvatskoj.

  • smint 12.06.2018.

    Vlasnik PAN-a dužan je i Bogu i čovjeku. Plaće radnicima isplaćuje (ili je barem isplaćivao) pola u novcu, pola u bonovima koji su vrijedili u njegovim trgovinama. Vrtio se kako je koja vlast dolazila na scenu, ali evo dolijalo i njemu pa je najlakše zapalit i podignut osiguranje. Da ima države u ovoj slučajdržavi, davno bi se sudstvo počelo baviti ovim mafijašem, sponzorom stranaka i lopinom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare