To je to što me zanima!

Buktinja ispred trgovine auta: Zapalili 12 luksuznih Porschea

Dan prije početka sastanka predstavnika zemalja članica G20 u njemačkom Hamburgu nepoznati su počinitelji spalili 12 luksuznih Porschea. Vandalizam je okarakteriziran kao anti-G20 čin
Vidi originalni članak

Nepoznati su počinitelji spalili dvanaest luksuznih Porschea ispred trgovine automobila u Hamburgu. Sumnja se da se radi o anti-G20 akciji pošto se u tom gradu 7. i 8. srpnja održava G-20 summit. Iz Porschea su procijenili štetu na iznos od preko milijun eura. 

Policija je u gradu i oko njega u pripravnosti pošto se, nakon što sastanak počne, očekuju prosvjedi. Remećenja mira prijavljivana su već u noći na četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tomicalomica 07.07.2017.

    Kad se u Deutschland okupi 100 tisuća prosvjednika u jednom gradu u zemlji gdje je standard među najvišim u Evropi i svijetu jasno je kuda svijet ide ... G 20 je samo uvertira za najvažniji sastanak koji se događa svake godine u ovo vrijeme daleko od očiju javnosti i tu se donose odluke gdje i kad će počet novi rat kad će skočiti cijene nafte i zlata, kako će reagirati banke i sve ostalo ... Jedino u Hrvatskoj vlada kolektivna amnezija ljudi vegetiraju i čekaju da se nešto desi ....kao npr ode Savudrija u Sloveniju dok Plenki i Kolinda tvrde da nam se to samo čini ?

  • Andrija_Simic 06.07.2017.

    Ako pogledate Europske portale vidjecete da ljevicari najavljuju masovne prosvjede, sto je najgore oni pozivaju na nasilje spram policije.Oni se mjesecima pripremaju, imali su konferencije za novinare u Frankfurtu i Berlinu. 20 000 policajaca ce bit rasporedeno plus specijalne postrojbe, snajperisti, GSG9 protuteroristicka jedinica...Kontrolna soba u kojoj ce se pratit promet i sve kamere u gradu.Povrh svega ratni brod Njemacke mornarice ce bit usidren u luci Hamburg za svaki slucaj! Kad sve to procitas shvatis da je jednostavnije bilo da se samit g20 odrzi upravo na nekom brodu!

  • alcapone123 06.07.2017.

    Ma porsche se sam zapalio..to je već par puta viđeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare