To je to što me zanima!

Buktinja kod Rovinja: Namjerno zapalio skladište, šteta je velika

Vatrogasci su tijekom jutra ugasili požar, a očevidom je utvrđeno da je netko podmetnuo požar. Istarska policija traži počinitelja. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija u ponedjeljak oko 6.50 sati zaprimila dojavu o velikom požaru skladišta u predjelu San Mori kraj Bala, koje je nekad kao prizemna drvena građevina služilo i kao ugostiteljski objekt. 

Na teren su paralelno s policijom izašli pripadnici JVP Rovinja sa sedam vatrogasaca i četiri vozila, a pridružio im se i jedan vatrogasac iz DVD Bale. Kako saznajemo izgorjeli su razni predmeti, čime je 50-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna. 

Požar je ugašen oko 9 sati, a obavljenim očevidom u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog porijekla, odnosno da ga je netko podmetnuo. 

Policija sada utvrđuje sve okolnosti nastanka požara, i traga za nepoznatim počiniteljem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • najiram 10 19.04.2021.

    opet partizanska teroristička akcija...diverzija protiv kulaka i suradnika sa flašizmom...naantiflaširani partizan izveo uspiješnu akciju spaljeno gospodarstvo...sve u svrhu protiv blagostanja mira i spokoja ...da se zastraši istarski narod..

  • yocko 19.04.2021.

    Rvati u akciji treba im mijesto za hotel.

  • Squadron de la Muerte 19.04.2021.

    Oslobodilački pokret Terra Istriana !

Komentiraj...
Vidi sve komentare