To je to što me zanima!

Bulj: Moju ruku za vraćanje gazdinih dugova nećete imati

Napisao je kako njegovu "ruku za vraćanje gazdinih dugova imati neće",  a usto se i zapitao kakav to Zakon ili Ustav tajkunima zakonski omogućava plaćanje dugova iz proračuna
Vidi originalni članak

Mostov zastupnik Miro Bulj se putem svojeg Facebook profila oglasio o aferi Agrokor. 

Napisao je kako njegovu "ruku za vraćanje gazdinih dugova imati neće",  a usto se i zapitao kakav to Zakon ili Ustav tajkunima zakonski omogućava plaćanje dugova iz državnog proračuna.

"[MOJU RUKU ZA VRAĆANJE GAZDINIH DUGOVA IMATI #NE_ĆE_TE]

Koji je to Ustav, zakon, pravo, pravda po Bogu ili čovjeku da se tajkunima zakonski omogući iz državnog proračuna plaćanje dugova iznad milijarde eura. Umjesto da im se oduzme kompletna imovina te ih se procesuira zajedno političkim elitama koje su im dopustile da drže cijeli narod i državu za vrat.

Tko će platiti dug sirotinji, blagajnicama, dobavljačima, malim poduzetnicima koje su te iste gazde uništili i bacili na ulice?

Zaduvljući je čvrst stav oporbe koja je glasna protiv ovog prijedloga. Da su tako hrabri bili dok su bili na vlasti, zastupnici vladajuće većine, ministri danas ne bi imali ovoliki problem. Međutim, tada su kukavički glasno šutjeli pred svojim vođama i tako su gazdama držali vriću dok su u njih tovarili novac", poručio je Bulj.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • 27.03.2017.

    Admin je izbrisao moj komentar , ... a napisao sam - pitaju se mnogi korumpirani ljudi, gdje su ona stara zlatna vremena iz vremena stare vlasti HDZ-a koja je vrvila od bivših komunista i bivših suradnika Udbe. Bilo je to vrijeme cvjetanja korupcije i mita, te vrijeme provedbe kriminalne pretvorbe. Napisao sam, da Bulj baulja poltronski i populistički, jer njegovi, mostovi, politički pajdaši u Vladi podržavaju prijedloge pomoći Agrokoru, a eventualna pomoć ide iz državnog proračuna. Most je uteg hadezeovoj Vladi, te HDZ treba novog partnra u Vladi, inače doći će do gospodarskog sloma u Hrvatskoj. Hrvatski građani zaslužuju vlast, kakvu i izabiru na izborima. Lako su zavedivi. Eto to sam napisao i Admin izbrisao. Čini mi se, da Admin manipulira s komentarima. Vlasnik 24sata trebao bi reagirati i to pod hitno.

  • SAINT 27.03.2017.

    samo todorić može svoje dugove vračat nikakva država ili mi narod , novinari namjerno sve izvrću naopako u izjavama kao i neki političari zbog skorih lokalnih izbora...............................prejadno........

  • Prva Proleterska 27.03.2017.

    Jedina mogućnost je trenutačna plenidba odnosno stavljanje plombe na jednu njegovu firmu , koja vrijedi onoliko , kolko iznosi poreski dug ! Druge nema , eba vas socializam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare